Yerli Araç Kullan, TÜRKİYE Kazansın.Vatandaşımız KAZANSIN

Yeni Mitsubishi Eclipse Cross Yakında Türkiye'de


Mitsubishi, yepyeni bir coupe SUV ile otomobilseverlerin karşısına çıkıyor.Artık, Renault - Nissan markalarından biri olan Japon marka özellikle SUV ve pick up konusunda uzman olarak geniş bir model yelpazesine sahip.Bu seriye; Eclipse Cross eklenirken Mitsubishi Motors’un yeni dizayn felsefesininde başlangıcını yapıyor.





Yeni Mitsubishi Eclipse Cross, Türkiye yollarına çıkmak üzere.Mitsubishi Türkiye'nin resmi internet sitesi Mitsubishi-motors.com.tr'de  tanıtılan araç, şu anda fiyat  listesinde yok ama Aralık ayında Avrupa ve Türkiye'de yollara çıkacak.





Keskin görünüm, Coupe tasarım ve erkeksi hatlar ile  markanın  80 yıllık 4x4 geçmişi, 40 yıllık SUV uzmanlığı ve 30 yıllık All-Wheel-Control teknolojisini buluşturan  Eclipse Cross; 2015'te sergilenen hibrit  model XR-PHEV üzerine geliştirilmiş.





Mitsubishi; yeni araç serisinin ilki olarak Eclipse Cross, adını Mitsubishi Motors’un 1989 ile 2012 yılları arasında Amerika’da satılan ve çok sevilen Eclipse isimli spor otomobilden alıyor. 

 Son yıllardaki XR PHEV II, konsept eX ve konsept GT-PHEV modellerinde yer alan gösterişli ve otantik görsel kimliğin oluşturduğu yeni tasarım stratejisi Eclipse Cross’a uygulandı. Atletik çizgilere sahip Eclipse Cross’da Mitsubishi Motors’un yeni görsel kimliği “Dynamic Shield”i daha çarpıcı hale getirmek için LED farları ve gündüz farları daha yükseğe yerleştirilirken, sis farları ve sinyal lambaları daha aşağıda konumlanıyor..  Eclipse Cross, kama şeklindeki kemer çizgisi, arka kısmında yer alan ve öne doğru eğik olan C sütunundan çıkan sıra dışı V çizgisi ve kaslı arka çamurlukları ile heybetli ve keskin çekici 
çizgilere sahip.






1,805 mm genişlik ve 4,405 mm uzunluktaki Eclipse Cross, ayarlanabilir arka koltukları,  panoramik cam tavanıyla yolcularına havadar ve geniş bir iç hacim hazırlıyor.. Sessiz  motor ve geliştirilmiş ses yalıtımı ile keyifli bir sürüş deneyimi  Yeni Mitsubishi Eclipse Cross'ta standart.





Yeni Eclipse Cross’ta , 1,5 litre  turbo benzinli motor, 6 ileri vitesli manuel şanzıman veya CVT şanzıman ile 4x2 ve 4x4 versiyonlarıyla  2,2 litre turbo dizel motor, 8 ileri otomatik şanzıman ile 4x4 özellikler yer alıyor.
 İyi kalibre edilmiş süspansiyon sistemi, aktif sapma kontrolü ile birleştirilmiş Sürekli Dört Çeker Sistemi (S-AWC) ,  şerit takip uyarı sistemi, adaptif hız sabitleyici, çarpışma önleme sistemi, kör nokta uyarı sistemi, hareketli nesne algılama sistemi, çevre görüş sistemi, elektronik park freni gibi gelişmiş güvenlik özellikleri Yeni Mitsubishi Eclipse Cross'ta yer alıyor.

1 yorum:

  1. Bu olmadı Mitsubishi? Eclipse coupe olarak kalmalıydı ve yoluna devam etmeliydi. Arka profilden bakınca Pontiac Aztek'e benziyor güzel ama arka taraf hiç hoş olmamış. Sonunda Eclipse'yi de kaybettik. Gayet güzel bir araç fakat bu oldu mu Mitsubishi? Eclipse keşke coupe olarak yolunda devam etseydi nereden çıktı Eclipse'yi SUV yapmak. Renault-Nissan grubu'nun Mitsubishi'yi satın almasından sonra Mitsubishi binek oto bazında atağa kalkacaktır

    YanıtlaSil

Yorumlarınız Bizim İçin Değerlidir..