Yerli Araç Kullan, TÜRKİYE Kazansın.Vatandaşımız KAZANSIN

Yeni Turkar Çift Kabin

İlk yerli otomobil  Devrim'in hemşehrisi Turkar, çift kabinli aracıyla da her işin üstesinden gelebiliyor.Atuzo, Akuro, Astevo, Asuva, Emera, Otak gibi farklı versiyonlarıyla her türlü sivil, askeri veya kişisel amaçlara hitap eden araçlar,
 110/116 kilometre hıza kadar çıkabiliyor.





4x4 yürüyüş düzenindeki aracın hızlı ve yavaş vites seçenekleri bulunurken TransAnatolia Rallisi gibi offroad yarışlarında da başarıyla yol alıyor.






Turkar'ın bağlı olduğu Hisarlar Grup Şirketi yıl içinde Hindistan'ın ve dünyanın önde gelen firmalarından Mahindra & Mahindra'ya (M&M) 'ya (% 75)  satılmıştı.Turkar, bu durumdan nasıl ve ne kadar etkilenecek bunu önümüzdeki zaman içinde izlerken markanın, http://www.turkar4x4.com.tr/ adresli  internet sitesi uzun zamandır güncellenmiyor.


Eskişehirli TURKAR'dan yeni bir araç; Bizon







Euro 6 motorlu modelllerin üretimiyle ilgili güncel bilgi yok.Ancak , genel görünüm isteğe göre imalat şeklinde.






Araçta, Euro 6 standartlarından önce  Iveco F1A markalı 2287 cc hacimli 85 kW güçte, 270 Nm tork veren bir motor kullanılmıştı.Şanzıman ise ZF imzası taşıyor.


2011 TURKAR BUKAN







Çift kabinde ön tasarım, diğer modellerden farklı hale getirilmiş.

Son yıllardaki yerli otomobil girişimleri


2 yorum:

  1. Çift kabinin modeli çok güzel , Başka model olmasa da olur, Tabi Fiyat da önemli, Araba kaça hiç bilgimiz yok, Fiyat ne kadar ödemeler nasıl, Almanya gibi olsun ! Ben 20 sene Almanya da kaldım, Reklamlar da onları taklit edin, İnşallah faydalı olabildim.

    YanıtlaSil

Yorumlarınız Bizim İçin Değerlidir..