Yerli Araç Kullan, TÜRKİYE Kazansın.Vatandaşımız KAZANSIN

Honda'nın Urban EV Konsepti Türkiye'de üretilebilir !

Honda'nın  elektrikli otomobil konsepti Urban EV, tasarımı ve şirinliğiyle Frankfurt Motor Show'da ilgi görüyor.. Yeni modellerinin artık elektrikli olacağını vurgulayan markalar zinciri büyürken Honda'da  otomobillerini artık elektrikli veya elektrik motoru destekli imal edeceğini açıklıyor.





Yeni Honda Urban EV,  markanın ilk Civic Hatchback modelinin günümüze yansıması olarak fuarda dikkat çekiyor.Yeni bir platformun kullanıldığı üç kapılı hatchback , iki yıl sonra yola çıkacak.





Yan aynaların yerini kameraların aldığı Urban EV Concept,  VW Golf'e benzediği şeklinde eleştirilere maruz kalırken otomobil atası ilk nesil  Civic HB modelinin peşinden gidiyor.




Kısaca Honda, da retro otomobiller kervanına katılıyor..





Ön ve arkada logonun yanında bulunan mavi şarj ekranı sürücü için büyük kolaylık sağlarken araç daha şık görünüyor.





Bu arada bu çevreci  otomobilin Türkiye'de üretilme ihtimalini 
Honda Türkiye Başkanı Takuya Tsumura, Frankfurt Otomobil Fuarı'nda açıklamış.




6 yorum:

  1. Önden Hacı Murat 2017 gibi olmuş bu :D

    YanıtlaSil
  2. Murat 124 e de selam söylüyor yeni Honda EV..

    YanıtlaSil
  3. Honda EV ile Murat 124, 131'e selam göndermiş. Honda bu aracı üretirse sınıfındaki en çirkin otomobil olur bu kadar sade, kutu gibi basit bir otomobille Honda bu sınıfta asla başarılı olamaz

    YanıtlaSil
  4. Tasarım tartışılabilir ama teknolojisi daha çekici görünüyor.

    YanıtlaSil
  5. Bu kadar kötü bir tasarım yapılır mı Honda'ya hiç yakışmamış. Umarım seri üretim versiyonunde tasarım, kalite ve iç mekan olarak bir değişim olur. Bu araç bu kasayla piyasaya gelse asla iş yapamaz ve kimsede almaz. Kampumbağa bile bu kutudan daha iyi bir tasarıma sahip bu otomobil olmaktan çıkmış bildiğin kutu olmuş

    YanıtlaSil

Yorumlarınız Bizim İçin Değerlidir..