Yerli Araç Kullan, TÜRKİYE Kazansın.Vatandaşımız KAZANSIN

TÜBiTAK'la işbirliği yapan NEVS, şimdi de DiDi'yle çalışıyor

Saab 9-3 platformunu ve fabrikasını alan, Türkiye'nin yerli otomobilinin prototiplerini TÜBİTAK ile hazırlayan Çinli firma NEVS, şimdi de DiDi Chuxing ile işbirliği yapıyor.Çin'in en büyük kiralık araç çağırma şirketi olan Didi ile NEVS'in işbirliği yaptığıı firmaların sayısı arttı. 400 000 milyondan fazla kullanıcısı olan DiDi Chuxing; 
Alibaba, Tencent ve Baidu gibi Çinli teknoloji devleri ve hatta Apple tarafından da destekleniyor.





Bu işbirliği kullanılan ilk araç NEVS 9-3 EV olacak.Bu platformda var olan 1 milyonda fazla elektrikli otomobil yer alıyor.Artık NEVS şirketinin yeni elektriklileri de eklenecek.


SAAB 9-3, yeniden üretime çok yakın NEVS 9-3 adıyla...






NEVS, Tianjin'deki fabrikasında bu yıl sonlarında otomobil üretmeye başlayacak.

.

Yeni bir otomobil markası; 2016'da kuruldu, 2017'de yollarda




5 yorum:

  1. Adamlar önümüz yıl üretmeye başlayacak biz 2021(tarih yanaştıkça erteleme haberleri geliyor :) e kadar beklemek zorundayız. Bu arada BMC'nin yeni kamyonunu magazin ulaşımda yayınlamışlar. Bir bakın isterseniz. Tasarım hali ve kamuflajlı hali daha güzel görünüyordu sanki? Öndeki siyah şeritler çok adi plastik hissiyatı verdi bana. Umarım Çekici versiyonu daha kaliteli ve yüksek tavanlı olur.
    http://magazinulasim.com/Konu-yeni-bmc-cekici.html?pid=81608#pid81608

    YanıtlaSil
  2. tasarım tartışılabilir ama önceki prototipe göre daha iyi

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Önceki tasarım 90'ların çekicisi gibiydi. ona katılıyorum. Malzeme kalitesi adi değildir umarım. Böyle bir tasarımda daha kaliteli malzeme kullanılmalı. Yarısı katar a ait BMC'nin. Onlar da ellerini biraz cebe atsın canım. Sonuçta onlarda kazanca ortak. Bu arada Dün Cumhurbaşkanı Yerli oto basın bülteninde BMC'nin adını Bİ EM Cİ olarak okuyunca bana gülme geldi :D Şu BMC'Ye yerli bir isim de bulmak lazım aslında.

      Sil
    2. O üç prototip arabanın yapımında gerçekten Tübitak çalıştı mı? Yurt dışında üretilip getirildi diye biliyorum.

      Sil
  3. Biz BeMeCe diyoruz. Ancak bu markanın bırakılması mümkün değil.bilinirliği var. Ancak ikinci bir marka (örnek; TMC) oluşturulabilir..

    Aslında işbirliği olarak görünüyor ama yurtdışından o prototipler geirildi.Fotoğrafları da vardı!

    YanıtlaSil

Yorumlarınız Bizim İçin Değerlidir..