Yerli Araç Kullan, TÜRKİYE Kazansın.Vatandaşımız KAZANSIN

2018 Nissan Urvan Premium A / T (NV350)

Renault - Nissan ikilisinin Nissan ayağında, otomatik şanzımanlı bir araç bir araç yollara merhaba diyecek.Nissan'ın Uzakdoğu'da çok sevilen ve talep gören efsane modeli Urvan, teknolojiye ayak uydurarak rakiplerine meydan okumaya devam ediyor.





Japonya'da NV350, NV350 Caravan adıyla Tayland ve Filipinler gibi bazı ülkelerde ise Urvan adıyla satışa sunulan minibüs, standart modelinden daha uzun ve otomatik vites seçeneği ve Urvan Premium A / T  adıyla yollara çıkacak.



Volkswagen, Toyota derken aradan Renault - Nissan - Mitsubishi üçlüsü liderliğe yükseldi!





Bir süre önce tanıtılan manuel versiyonda olduğu gibi, Urvan Premium'un otomatik varyantı yüksek çatı versiyonuna dayanıyor. Araç; 5320 mm uzunluğunda, 1880 mm genişliğinde,  2285 mm boyunda ve   2940 mm dingil mesafesindedir.. V-Motion ön ızgarası, büyük farlar, yeni ön ve arka tamponlar / kapı tutamakları ve yeni sis farlarıyla dikkat çeken araçta
sürgülü kapıyı kapatmak hem manuel hem de otomatik varyantlarda bulunan yakın destek özelliği sayesinde kolaylıkla sağlanıyor.





İçeride her biri emniyet kemeri, koltuk başlıkları ve dayama fonksiyonuyla gelen tek koltuklar sayesinde on beş kişi rahatlıkla yolculuk edebiliyor. Hemen hemen tüm yolcular için bardak tutucuları ve şişe tutucuları  var.


Yeni Nissan NP200 ICE Special Edition






Urvan Premium, değişken geometrili turbo ile tanıdık 2.5 (2488 cc)  litrelik turbo dizel motorla her  türlü yola hazır bekliyor..Motor; 129  beygir ve 356 Nm tork üretiyor. Otomatik şanzıman ise 5 ileri vitese sahip.


1947 Model Elektrikli Otomobil Nissan TAMA







2018 Nissan Urvan Premium A / T modelinin  fiyatı 1,740,000 (Php) Filipin Pezosu.Nissan Urvan modellerinin fiyatı 1 255 000 - 1 523 000 Pezo arasında değişiyor.


Karbon Emisyonunda Sınıfının Lideri Yeni Nissan Qashqai


2 yorum:

  1. Pulsar gibi Nissan'a hiç yakışmayan bir araç. Toyota'nın da buna benzer bir aracı vardı adıda yanlış hatırlamıyorsam Toyota Noah'tı. Biz ne kadar eleştiri yapsak boş çünkü bu araçlar Türkiye'de satılmyor satılmayacakta. Ancak Türkiye'ye gelse bu araçlar bakan olacağını hiç sanmıyorum Toyota Noahta, Nissan da öyle markalar bu modellerini Tayland, Japonya gibi ülkelere göre üretiyorlar

    YanıtlaSil
  2. Bu modelin ikizi Mercedes Benz ile aynı grup içinde yer alan Mitsubishi Fuso tarafından da üretiliyor.

    YanıtlaSil

Yorumlarınız Bizim İçin Değerlidir..