Yerli Araç Kullan, TÜRKİYE Kazansın.Vatandaşımız KAZANSIN

Toyota'dan premium sedan öncüsü hidrojenli bir oto

Toyota'nın gelecekten kesitler sunan otomobili;  önce Fine-Comfort Vehicle daha sonra ise Fine-Comfort Ride olarak adlandırılmıştı.
Bu araç, sıradışı bir tasarıma sahip bir minivan olsa da , gelecekte imal edilmesi planlanan premium bir sedan modelin habercisi olarak Mirai gibi hidrojenle çalışıyor.






Japon ölçüm standartlarına göre 1.000 km'ye yaklaşanbir menzile  sahip. Deponun dolumu yaklaşık 3 dakika sürüyor.





Aracın içi geniş, geniş cam yüzeyleri, en uçlara taşınmış büyük tekerlekler, kısa motor bölümü, B sütunsuz kayar kapılar, 3 koltuk sırası (en arka geniş ve tek), dijital (ve hologram) göstergeler,  uçakları andıran direksiyon simidi ve dönen koltuklarla aracın dışı kadar içi de farklı özelliklere sahip.

Toyota’nın FT-AC Konsepti Türkiye'de Üretilir mi?






Araçta motorlar jant içinde, yakıt deposu ise zemin altında yer alıyor.


Japonya'dan; sürücüsüz dev kamyonlar, hibrit iş makinesi







3 yorum:

  1. Toyota Mirai ile otomobil dünyasında çığır açmıştı. Bu konsept seri üretime geçilirse Toyota kullanıcılara alternatif sunmuş olur. Lexus, Audi, BMW, Mercedes alamayan kullanılara çok iyi bir alternatif olur ancak seri üretimde daha iyi bir tasarımla karşımıza çıkar umarım bu konsept. Ancak önce Toyota'nın tasarımlarını değiştirmesi ve yeniden kalitesini arttırması lazım. Toyota'nın Toyota olduğunu yeniden kendisini kullanıcılara hatırlatması gerekiyor

    YanıtlaSil
  2. FT-CA modeli güzel bir tasarıma sahip mesela!

    YanıtlaSil
  3. Yılmaz bey Toyota artık eski Toyota değil misal Mercedeste artık eski Mercedes değil. Toyota son yıllarda kalitesini çok düşürdü ve 10 yıldaki en kötü tasarımlarını yapıyor. Toyota'nın en beğendiğim tasarımı 2000 GT, Highlander ve Crown Royal Saloon. Century ise tasarımıyla Toyota'dan çok Rolls-Royce'ları anımsatıyor

    YanıtlaSil

Yorumlarınız Bizim İçin Değerlidir..