Yerli Araç Kullan, TÜRKİYE Kazansın.Vatandaşımız KAZANSIN

Volkswagen, GAZ ile ortak olacak mı?

Dünyanın en büyük otomobil şirketlerinden biri olan ve içinde  hesaplı ve lüks markalarda barındıran Volkswagen Group gözünü Rusya'ya dikmiş durumda.En büyük rakiplerinden Renault -Nissan, bir süre önce Rusya'nın en büyük otomobil markası Lada'nın çoğunluğunu ele geçirmişti.şimd,i'de VW ,ülkenin en büyük şirketlerinden GAZ'dan hisse almak için görüşmeler yapıyor.





Avrupa'nın Amerika'nın önemli haber kaynaklarına göre hisse oranı, içeriği, ortaklığın yapısı hakkında bir bilgi verilmezken iki tarafta açıklama yapmaktan kaçınıyor.Her iki marka da partner arayışındayken bu işbirliği spekülasyonlarla karşılaşmadan gerçekleşebilir ..


Mercedes Benz Sprinter; Crafter, Next ve benzerleri


Genel olarak sağlamlığıyla ve yıllardır aynı tasarımlarla araç üreten Rus Markaları zaten partner arayarak rakipler,nden geri kalmama telaşındalar.Bunu gerçekleştirenler olduğu gibi bu süreç içinde olan firmalarda var.







VW MARKET'TEN AUDiSiKLET; AUDİ MOTOSiKLET


GAZ, en son Mercedes Benz işbirliği sayesinde Ford Transit bazlı Gazelle Businnes modelinin yerine  Next adlı modeli üretmeye başlamıştı..Bu araç Sakarya'da Mersa Otomotiv ortaklığıyla Cummins motor kullanılarak montajlanıyor.


Dünyanın en çok markaya sahip olan otomobil grupları


2 yorum:

  1. BMC, megastar minibüslerinden sonra minibüs işine dönmedi bir türlü. Aslında gazelle gibi BMC de istese bunun gibi bir minibüs yapabilirdi.

    YanıtlaSil
  2. Aslında BMC yetkililerinden biri ileriye dönük olarak muhtemelen ticari araçta bu Megastar'ın takipçisi olabilir, yabancı bir firmayla ortak çalışabiliriz demişti!

    YanıtlaSil

Yorumlarınız Bizim İçin Değerlidir..