Yerli Araç Kullan, TÜRKİYE Kazansın.Vatandaşımız KAZANSIN

Yeni Morgan EV3 ve Aero GT, 2018'de Yollarda

Ünlü İngiliz Markası Morgan, en yeni modelleri olan EV3 ve Aero GT' yi, 2018 de satışa sunacak.Modern klasik tadındaki efsane  marka Morgan; teknoloji,  elektrikli motor,  klasik çizgileri ve el işçiliğini; EV3 modelinde buluşturuyor.Aero GT ise az sayıda üretilecek.





Üç tekerlekli otomobilin klasik yakıtla çalışan versiyonları  imal edilmeye devam ederken, 34.8 kW 'lık motorla en çevreci model olarak  bir şarj ile 193 kilometrelik bir yolu gidebiliyor.





Kompozit gövdeye sahip aracın arkadaki tek tekerleği, elektrikli motorun gücünü yola aktarıyor..Lityum  batarya, 21 kWh  kapasiteye sahip.


İngilizlerin otomobilleri; Lotus, Morgan ve Caterham Türkiye'de


İngiltere'nin hayatta kalan son markalarından Morgan; her aracı, müşterisinin isteğine göre şekillendiriyor.




Renklerinden, döşemelerine, el işçiliğiyle üretilen otomobillerin her biri diğeriyle aynı özelliklere sahip olmuyor.





Diğer taraftan Morgan Motor CompanyAero 8'in limitli sayıda yeni bir versiyonunu 2018 yılıyla satışa sunacak.
Sadece sekiz adet üretilecek olan Aero GT,  Morgan Pickersleigh Road fabrikasında  imal edilen Aero 8 Serisi nin bitişinin de habercisi!
Aero GT, kanat üstü panjurlar ve sert bir arka difüzör de dahil olmak üzere yeni elle işleyen gövde panelleri ile donatılmış.
Sekiz otomobilin her biri ayrı ayrı numaralandırılacak ve müşterinin talep ettiği özelliklerle teslim edlecek.
Aero GT, 2018 yılının Mart ayında Cenevre Otomobil Fuarı'nda tanıtılacak.



Maral, klasik tadında yerli otomobil


Morgan Türkiye; http://morganturkiye.com adlı resmi internet sitesinde Morgan'ın kuruluşundan günümüze olan macerasını şu şekilde özetlemiş;


Morgan Motor Company Ltd. 1909 yılında H.F.S. Morgan tarafından, üç tekerlekli Morgan’ı üretmek üzere kuruldu. 1936 yılında otomobil üretimine başlayan Morgan, haklı ününü karizma, kaliteli malzeme, el işçiliği ve performansı kendine has tarzıyla birleştirerek kazandı.
Morgan’ın felsefesi hep aynı kaldı: Tüm araçlar özel yapımdır ve güncel güvenlik standartlarına bağlı kalınarak, Morgan ismiyle özdeşleşmiş yüksek performans gösterirler. Bugün Morgan yılda 1.300 araç üretmektedir. Morgan, model çeşitliliğini arttırarak 2000 senesinde Aero 8 modelini piyasaya sürdü. Aero Serisi’nin gösterdiği sürekli gelişim sonucunda karizmatik Aero SuperSports ve Aero Coupe modelleri de seriye eklendi. Morgan, kurucusu H.F.S. Morgan’ın klasik dizaynını günümüze uyarlayarak, 2011 yılında Morgan Three Wheeler’ı tekrar üretmeye başladı. 1600cc ila 4800cc’lik çeşitli motor hacimleri ile “Klasik” Serisi en çok rağbet gören modeldir. 4/4 modeli ise, dünyanın en uzun süreyle üretimi yapılan otomobil modelidir.



Kaynak; http://morganturkiye.com
https://www.morgan-motor.co.uk/

1 yorum:

  1. Teknolojiyi nostaljiyle harmanlayıp, sunuyor bize. Fiyatıda kalitesi gibi yüksektir.

    YanıtlaSil

Yorumlarınız Bizim İçin Değerlidir..