Yerli Araç Kullan, TÜRKİYE Kazansın.Vatandaşımız KAZANSIN

% 100 Elektrikli Vespa

Yeni Vespa Elettrica ve  Yeni Vespa Elettrica X..
Vespa adı klasik ve tasarım kelimelerini çağrıştırırken buna artık çevreci özelliklerde ekleniyor..Vespa Elettrica'nın  sadece elektrikli bir motosiklet olmadığı elektrikli bir şaheser olduğu niteleniyor!





İlk kez 2016 yılında proje olarak tanıtılan araç, artık satışa çok yakın.
2018 model Vespa Elettrica,100 km menzile sahip olurken  200 km menzilli ve  benzinli jeneratöre sahip  Vespa Elettrica  X modeli de pazara sunulacak..






 4.3 inç TFT ekran, dört parlaklık seviyeli olup  cep telefonuna gelen mesajlarda  Bluetooth özelliğiyle  Vespa'dan okunabiliyor.





VESPA Elettrica'nın kalbi, 2 kW'lık sürekli bir güç sağlayan elektrikli bir motor. Ayrıca  4 kW'lık bir daha fazla güç veren bir Güç Ünitesi daha var. Bu durum, geleneksel bir 50 cc'lik motorlu scooter'tan daha üstün bir performans  sağlıyor.




Sonuç, şehirdeki mutlak sessizlikte çevik ve keyifli bir sürüş: Vespa Elettrica tamamen sessiz, şehirleri daha az kaotik ve daha yaşanabilir hale getirmekte ve akustik bir bakış açısından kirliliği önlemeye yardımcı olmaktadır.






Vespa Elettrica, 100 km'lik bir yolu garanti ediyor ve artan hareket özgürlüğü talebine eksiksiz bir cevap vermek için elektrik motoruna bir jeneratör ekleyerek özerkliğini ikiye katlayan X sürümünde sunuluyor. Tam şarj işlemi için gereken süre 4 saattir.

 Elettrica, frenlemeden oluşan enerji kaybını yeniden kazandıran sistem sayesinde enerjiyi geri alabilen lityum-iyon pil ile güçlendirilirken, her türlü elektrik kaynağından şarj edilebiliyor.






Vespa Elettrica X modeline, daha fazla yol gidebilmek için üç litrelik yakıt tankı ve bir jeneratör yerleştirilmiş.Pil seviyesi belli bir seviyenin altına düştüğünde jeneratör otomatik (veya elle) devreye giriyor.

Kaynak; http://www.vespa.com/

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlarınız Bizim İçin Değerlidir..