Yerli Araç Kullan, TÜRKİYE Kazansın.Vatandaşımız KAZANSIN

D-SUV Segmentinin En Yenisi Hyundai Santa Fe'den ilk Görüntüler

İlk kez 2000 yılında yollara çıkan Santa Fe,  dünyanın her yerinde görülen bir araç olmanın yanında dünyanın en zorlu pazarlarından ABD'de de çok sevilen ve talep gören bir SUV modeli. Yeni Hyundai Santa Fe, yepyeni bir sayfa açarak gerek tasarım gerekse konfor anlamında çıtayı yükseltiyor.




.
Hyundai, SUV sınıfının en konforlu ve en zarif modellerinden birine imza atarak gelişimini hızla sürdürmeye devam ediyor. D-SUV segmentinin yeni oyuncusu Santa Fe, güncel Hyundai modellerinden esintiler sunarken markanın son tasarım dilinin bir üyesi olarak da öne çıkıyor.


Türkiye'de Üretilen Otomobillerin 2018 Yılı Yerlilik Oranları Açıklandı, En Yerli i20!


Yeni Santa Fe, göz alıcı, yeni nesil ince tasarımlı farları ve Hyundai ailesinin yeni kimliği olan basamak tipi ızgarasıyla (Cascading Grille) oldukça modern bir görüntü sergiliyor. Dış tasarım, atletik ve cesur çizgilerle karakterize edilirken iç mekan ise birinci sınıf kaliteyi, yatay ve ferah bir düzen ile birleştiriyor. 4.770 mm uzunluğuna ve 1.890 mm genişliğe sahip olan Santa Fe, yerini aldığı modele göre daha uzun bir dingil mesafesi sunuyor. Artan dingil mesafesi sayesinde iç mekanda daha fazla konfor ve genişlik elde edilmiş. 






Hyundai Smart Sense teknolojisinin bir diğer parçası olan Santa Fe, ileri seviye aktif emniyet güvenlik paketiyle de adından sıkça söz ettirecek. Arka Çapraz Trafik Çarpışma Uyarısı ile sınıfında bir ilke imza atan otomobil, görünürlüğü düşük alanlarda diğer araçlara fazla yaklaşılması durumunda sürücüyü uyarmakla kalmıyor aynı zamanda frenleri de otomatik olarak devreye sokuyor. Güvenlik Çıkış Yardımcısı ise, trafikteki araçların yaklaşmasını algılayarak kapıları geçici olarak kilitliyor ve olası kazaları önlüyor. 


Yeni Hyundai Nexo; Bir Depo Hidrojen ile 800 Kilometre


Otomobil ve SUV tasarımında artık bolca LED kullanılırken farlar incelip sis farları büyümeye başladı!Ön tasarım, Kone ve Nexo'da başlayan çizgilerin devamı niteliğinde.




Güney Koreli marka, yeni modelde 2000 cc ve 2200 cc turbo dizel ve 2000 cc benzinli motor kullanması bekleniyor.

Yeni nesil Santa Fe, Mart ayında düzenlenecek Cenevre Otomobil Fuarı'nda görücüye çıkacak.


Türkiye'nin en ucuz 4 otomobili; Sandero, Linea, i10 ve Yaris



8 yorum:

  1. Hyundai Kona'ya benziyor iç mekanı da i30'u anımsatıyor. Türkiye'de göremeyeceğimiz bir güzel model daha. Tank gibi olmuş mübarek. Hyundai yeni Santa Fe'ye 1.6 motor koysa X-Trail'e iyi gider yapar. Hyundai'nin jeepleri crossover olmalarına rağmen SUV gibi gözüküyor. Örn: Tucson QQ, 3008 vs. bunlar oyuncak gibi kalıyor

    YanıtlaSil
  2. Peter Schreyer gene döktürmüş. Hyundai dış tasarımı mükemmel yapıyorda içi bir türlü beceremiyor. Hyundai'nin 2018 tasarımları bir harika.. Hyundai bu tasarım anlayışını tüm otomobilerine getirmeli

    YanıtlaSil
  3. Hyundai bir kaç yıl sonra dünyanın ilk 3 otomobil markasındna biri olur..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yılmaz bey bende öyle düşünüyorum. Hyundai 20 yılda kendini her konuda çok geliştirdi 10 yıl sonrada Hyundai'ye kimse tutumayacak. Hyundai çok iyi bir yolda ancak önünde bir 10 yılı daha var bu açık ve net!

      Sil
  4. Yine yanlış motor seçenekleri yüzünden tutulmayan bir araba. Tucson da 1.6 crdi motorla gelse belki sınıfının en rakipsiz aracı olacaktı. Hyundai Santa Fe'ye 1.6 dizel+otm getirsinler peynir ekmek gibi satılır. Bu da 2 litrelik motorla kimsenin vermeyeceği paralara satılmaya çalışılır.

    YanıtlaSil
  5. Dünyada söyleseler inanmazdım bir gün Hyundai'nin 300 milyarlık arabası olacağını. Santa Fe'nin yeni kasası da artık 400 milyardan civarı olur..

    YanıtlaSil
  6. Hepsi birbirine benzemeye başladı bu suvların yahu, hani kendi marka karakteri benzerliklerine bir şey demiyoruz da tüm markalar bu tasarımlardan gidecekse sıkıntı olur

    YanıtlaSil
  7. Muhteşem görünüyor. Bu kadar güzel bir SUV yapıyorsun Hyundai peki o içeride emanet gibi duran ekran ne oluyor. Hyundai dış tasarım yapmayı biliyorda iç mekan yapmayı bir türlü beceremiyor. İç mekanı i30'a benzetmenin alemi var mıydı?

    YanıtlaSil

Yorumlarınız Bizim İçin Değerlidir..