Yerli Araç Kullan, TÜRKİYE Kazansın.Vatandaşımız KAZANSIN

Yeni Dacia modellerinin Türkiye ilk gösterimleri İstanbul Autoshow’da...

Dacia’nın yeniden doğuşunun simgesi Logan’ın lansmanından sekiz yıl sonra, marka İstanbul Autoshow’da yepyeni modellerinin ilk gösterimini gerçekleştiriyor:
Yeni Sandero: 5 koltuklu geniş, ferah ve kompakt hatchback,






Yeni Sandero Stepway: kendine özgü tasarımı ile maceraperest.
Yeni Lodgy: 5 ve 7 koltuklu ulaşılabilir ve geniş bir MPV
Yeni Dokker: 5 kişilik, hem özel hem de profesyonel kullanıma yönelik bir tasarım


Yeni Dokker Stepway: Dış aksesuarlarla zenginleştirilmiş, SUV görünümlü modern ve kompakt bir tasarım 
Dacia’nın yeni modellerinde teknolojik ekipmanlar göz dolduruyor: Yeni radyo CD ve MEDIA NAV navigasyon ve multimedya sistemi dış dünya ile bağlantı kurmayı sağlıyor. Dacia’nın yeni binek modellerinde ilk donanım seviyesinden itibaren, standart olarak ön sürücü ve yolcu hava yastıkları ile aynı zamanda ESP bulunuyor. Ayrıca arka park sensörü mevcut donanımlar arasında yer alıyor.



Yeni Sandero Stepway’de Renault grubunun mekanik mükemmelliğinin yeni sembolü olan TCe 90 motor kullanılıyor.Dacia ürün yelpazesi, yepyeni modellerin eklenmesiyle genişliyor ve yenileniyor. Dacia yepyeni modeli Lodgy ile MPV segmentine iddialı bir giriş yapıyor. 5 ve 7 koltuklu seçenekleri ile Lodgy, ikinci el MPV müşterisi ailelere yepyeni, çok yönlü ve uygun fiyatlı bir araca geçiş yapma imkanı sunuyor.Dacia markasının diğer yeni modelleri: sınıfının en iyisi olan kullanışlı özellikleri sayesinde hem esnafların hem de ticaretle uğraşanların gözdesi haline gelecek Dacia Dokker. Lodgy, Dokker Combi & Dokker Van Türkiye’de Ocak 2013’te, Yeni Sandero ise Aralık 2012’de satışa sunuluyor olacak.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlarınız Bizim İçin Değerlidir..