Yerli Araç Kullan, TÜRKİYE Kazansın.Vatandaşımız KAZANSIN

MOTOSiKLETiN ELEKTRiKLi ve ÇiNLi HALLERi

Eurasia Motobike Expo 2013 Fuarı'nda Ducati'den Yamaha'ya, Kanuni'den
KTM'ye Vespa'dan Salcano'ya bir çok marka motosiklet ve bisiklet yer alırken bu sektörle ilgili bir çok firma ve işyeride 9, 10 ve 11.ci salonlarda yerlerini aldı.Motosiklet olurda hareket ve heyecanlı dakikalar olmaz mı?O da var..







Alman Motosiktetçi Chris Pfeiffer 5 sene sonra yine bir Motosiklet Fuarı için İstanbul'da..
Yanyana yatan 33 kişi üzerinden atlayarak, rampazsız uzun atlama rekoruna sahip olan
Chris Pfeiffer bir çok rekorun yanında 115 derece açıyla ön teker havada kalma rekorununda sahibi.İlk gün gittiğimde Chris'in gösterisine yetişemeyince bari bisiklet gösterisini izleyeyim, dedim.Bisiklet gösterisinde de özel yapım bir araç var.Ancak birinin ayağına basmış gibi ortalığı ayağa kaldırmıyor. Yerde yatan kişi sayısı sonraki dakikalarda arttı. Pilotumuz atlayarak, yan dönerek bir çok gösteri sergiledi.En son 4-5 kişi nin üstünden bisikletle atlayacaktı.Gerildi ,gerildi bisikletle hızlanarak yatanların üstünden tam atlayacaktı bisikleti yere yan yatırıp koşarak atladı!İzleyenler olduğu kadar bende şaşırıp kalmıştık ve gülmeye başladık..Sonrasında yine bisikletle hızlanarak bu kez bisikletle atladı. Tabii ki sorunsuz..Ancak gösterilerde komedi unsuruda olunca daha keyifle izliyorsunuz..





 


Bir çok marka yeni araçlarını sergilerken Çin kökenli yeni modellerde fuarda yerlerini almıştı. ATV'ler ve otomobil kıvamında 20 000 -25 000 TL civarındaki UTV araçlarda ilgi çekici..


 


Kanuni standında motosikletleri incelerken elmanın tadına bakmakta gülümseten anlardı!.
Bir motosiklet klasiği olan Vespa'da estetik, esnek ve renkleriyle gezilesi bir standtı..





 


 


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlarınız Bizim İçin Değerlidir..