Yerli Araç Kullan, TÜRKİYE Kazansın.Vatandaşımız KAZANSIN

Volkswagen, BMC'nin motorunu mu kullanıyor?

Alman devi Volkswagen, motor konusunda bünyesindeki markalardan MAN, Scania, Audi ve Porsche yerine o markayla işbirliği içinde!!!Otomotiv, bir çok sektörün içiçe olduğu bir alan..Tasarımlarından etkilenip bazılarının tutkuyla bağlandığı, onlarsız bir hayatın olamayacağı (tabii ki ışınlanmayı keşfedene kadar! ) ulaşımın bir parçası otomobiller, otomobilli hayat..


Volkswagen, BMC'nin de motorlarını kullandığı Cummins in ürünlerini kullanıyor.


Model ISF3.8 160.Motorun üretim yeri ise Çin olarak görülüyor..




Günümüzde maliyet, zaman, tasarruf ve çevre kirliliği gibi etkenler
firmaları beraber çalışmaya itiyor. Kimi araçların veya onları hareket ettiren motorların aynı veya benzer olmaları gibi..Bazı markalar için ise bu şaşırtıcı, en azından  dışarıdan benim gibi bakanlar için..




Volkswagen gibi dünyanın en büyük markalar zinciri, ki içinde hesaplısından prestij, süper lüks  ve ticari araçlara kadar çeşitin bol olduğu bir holdingten bahsediyoruz.

Automechanika Fuarında , Türkiye'nin BMC (Fatih, Profesyonel, Belde, Procity..) ile tanıdığı Amerikan sanayi devi Cummins standındai farklı güçte motorlar sergilenmişti.. Bunlardan bazıları ortak çalışma olarak dikkat çekiyordu.


Volkswagen, BMC'nin de motorlarını kullandığı Cummins in ürünlerini kullanıyor.


Fotoğraflardanda fark edebileceğiniz gibi motorun üzerinde, Cummins ve Volkswagen  amblem ve yazıları rahatlıkla görülebiliyor..

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlarınız Bizim İçin Değerlidir..