Yerli Araç Kullan, TÜRKİYE Kazansın.Vatandaşımız KAZANSIN

NGK SPARK PLUG EUROPE, YENILEME PAZARINA ÖZEL LAMBDA SENSÖRLERINI TANITTI

 yeni teknolojilerAteşleme ve sensör teknolojisinde uzmanlaşmış şirket NGK Spark Plug Europe, Automechanika 2016 fuarı kapsamında yenileme pazarındaki dağıtım şirketlerine ve oto servislerine yönelik 22 yeni NTK lambda sensörünü tanıttı. Bunlardan 10’u, bağımsız yenileme pazarına ilk defa sunuluyor. 
NGK Spark Plug Europe, NTK marka sensör yelpazesine 12 yeni ikili lambda sensörü ve 10 yeni geniş aralıklı lambda
sensörü ekledi. Bu son genişletme sayesinde şirketin lambda sensör ürün çeşidi, en yüksek pazar ihtiyacı karşılama oranını sunmaya devam ettiği gibi, şimdi de en son teknolojileri ve uygulamaları içeriyor.
277 araç uygulamasına denk gelen 22 yeni sensör, Avrupa’da halen trafiğe kayıtlı olan yaklaşık 1,47 milyon otomobil için en uygun seçeneği oluşturuyor. Bunlarla birlikte, ürün yelpazesindeki toplam araç uygulama sayısı 16 bin daha artarak Avrupa’daki sensör ihtiyacı karşılanabilen otomobil sayısını 41,8 milyona çıkıyor. Yeni sensörlerden 19’u, doğrudan NTK Vehicle Electronics şirketin otomobil üreticileriyle yaptığı orijinal ekipman çalışmalarının ürünüyken, diğer 3 sensör, dünyanın önde gelen lambda sensör tedarikçisinin kanıtlanmış kalitesiyle özel olarak yenileme pazarı için geliştirildi.
 
Piyasaya yeni sunulan 10 adet geniş aralıklı lambda sensörüyle NGK Spark Plug bağımsız yenileme pazarına, daha önce yalnızca yetkili bayilerden temin edilebilen özel bir NTK teknolojisi sunuyor. Bağımsız oto servisleri artık, aralarında EURO 6 emisyon standardına uygun birçok araç da dâhil olmak üzere Volkswagen, Audi ve Seat tarafından üretilen çok sayıda otomobil için orijinal ekipmandan farksız parçaları doğrudan ilgili NTK dağıtım şirketinden sağlama imkânına sahip olduğu için, yetkili servislerle eşit koşullarla bir servis sunabiliyorlar.
Tüm yeni lambda sensörleri, bunlara ait araç uygulamaları ve ilgili çapraz başvurular, daha şimdiden gerek yeni NTK Vehicle Electronics lambda sensör kataloğuna gerekse TecDoc gibi tüm ilgili elektronik kataloglara ve de NGK Spark Plug Europe’in www.ngk-europe.com adresindeki ürün bulma aracına dâhil edildi.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlarınız Bizim İçin Değerlidir..