Yerli Araç Kullan, TÜRKİYE Kazansın.Vatandaşımız KAZANSIN

Türkiye’nin En Güvenilir Rent a Car Firmaları

Araç kiralama hizmetleri günümüzde tüm şehirlerde yaygın bir talep görüyor. Araç ihtiyacını satın alma masraflarına katlanmadan, ikinci elde değer kaybı yaşamadan, vergi ödemelerinde daha hesaplı bir tutum arayan kişi ya da kurumlar rent a car hizmetleri sayesinde giderebiliyor. Günlük, haftalık hatta aylık süreçlerde sunulan kiralık araçlar müşterilerin konforlu, hesaplı ve güvenilir seyahatleri için en iyi seçenek oluyor. 


rent a car


Rent a car hizmetleri bireysel ve kurumsal olmak üzere tüm müşteriler için en hesaplı ve konforlu hizmet olurken, burada dikkat edilmesi gereken tek husus araç kiralama firmalarının güvenilirliği oluyor. Yalnızca İstanbul’da bile binlercesi bulunan araç kiralama firmaları arasından en güvenilir firmayı bulmak ve kaliteli hizmet almak gerekiyor.

Türkiye’nin en güvenilir araç kiralama firmaları, kaliteli hizmet politikasını benimseyip müşteri memnuniyetini en üst seviyeye taşıyabilmiş firmalardır. Yalnızca İstanbul değil, Türkiye genelinde bu başarısını kanıtlayan firmalar sayesinde kaliteli araç kiralama hizmeti almak mümkündür.

Güvenilir rent a car firmaları arasında yer alan Avis, yalnızca ülkemizde değil dünya genelinde kaliteli hizmet politikasıyla adını duyurmayı başarmıştır. Her araç kiralama firmasında olduğu gibi, ekonomi, orta ve üst segment araçlarla müşterilerine hizmet sunan Avis Hyundai, Ford, Fiat, Renault, Volvo, BMW gibi birçok araç markasını filosunda bulunduruyor. Kiralama fiyatlarıyla en hesaplısı olduğu söylenemese de, Avis özellikle kurumsal müşteriler için en iyi seçeneklerden olabiliyor.

Aynı şekilde hizmet yelpazesi yalnızca ülkemizle sınırlı kalmayan Inter City de, araç kiralama firmaları arasında en fazla tercih edilen firmalar arasında yer alıyor. Geniş araç filosunda yer alan Alfa Romeo, BMW, Citroen, Fiat, Nissan, Opel, Toyota, Volvo, Land Rover, Mitsubishi gibi her bütçeye hitap edecek markalarıyla hizmet veriyor. Özellikle yıllık dönemler gibi uzun süreçlerde sunduğu fiyatlar sayesinde en fazla tercih edilen firmalardan biri Inter City oluyor.





Türkiye’de hemen her şehirde yer alan ofisleriyle hizmet sunan Budget da, yılların tecrübesiyle kaliteli hizmet veren firmalar arasında yer alıyor. Zaman zaman düzenlediği promosyonlar sayesinde müşterilerine çok hesaplı fiyatlarla araç kiralama hizmeti sunan firmadan yurt içinde olduğu gibi yurt dışında da faydalanılabiliyor. Diğer rent a car firmaları gibi Budget da en ekonomik fiyatlara sahip olduğu söylenemese de özellikle şirketler için uzun dönem araç kiralama konusunda yeterli bir tercih oluyor.





Türkiye’nin en güvenilir araç kiralama firmaları arasında en hesaplı fiyatları ve kaliteli hizmetleriyle Blue Rent a Car firması yer alıyor. Rent a car konusunda kaliteyi ve uygun fiyatları birleştirerek her bütçeye uygun araçlarla güvenilir hizmet almak mümkün oluyor. İstanbul’un en merkezi semtlerinden olan Ataşehir’de yer alan merkez ofisinden ya da internet adresinden araç rezervasyonu yaptırılabiliyor. Diğer firmaların yanı sıra ekonomik ve konforlu seyahatler için Blue Rent a Car en doğru seçeneklerden biri oluyor. 

İlk yayın 16.12.2016

6 yorum:

  1. Araç kiralama ile ilgili bir fiyat standardı var mıdir?

    YanıtlaSil
  2. Bu konuda bir bilgim yok.Ancak, km - zaman gibi değerlere göre en az şu kadar olmalı gibi bit fiyat belirlenmiş olabilir!Taksilerdeki gibi.

    YanıtlaSil
  3. Araç kiralamak için bir çok firma bulunur. Bunun en güzel örneğini sunan ve müşteri memnuniyetini öncelik kabul eden firmaları da görüyoruz. Umarım uluslararası alanda da Türkiye markalı araç kiralama firmaları da boy gösterir.

    YanıtlaSil
  4. Araç kiralamada da yerli firmalar olmalı..Artmalı..

    YanıtlaSil
  5. Samsun da araç kiralamada yerli firma ararsınız City Car Rent A Car yazmanız yeterli

    YanıtlaSil
  6. Araç kiralama gerçekten son dönemlerde çok tercih edilen bir hizmet ancak firma seçiminde ve sözleşme yaparken, kasko kapsamı, kilometre sınırı gibi detayları değerlendirmek gerekiyor.

    YanıtlaSil

Yorumlarınız Bizim İçin Değerlidir..