Yerli Araç Kullan, TÜRKİYE Kazansın.Vatandaşımız KAZANSIN

Bu Elektrikli Araçlar İstanbul'da Üretiliyor

Cleanvac,  elektrikli araçlar imal eden bir firma.Aslında, öncelikli olarak temizlik araçları üretiyor.Ancak yol temizleme makinalarının yanında motosiklet,  forklift ve küçük tipte elektrikli araçlar da imal ediliyor.Bazı çalışmalarda  ise TÜBİTAK ile işbirliği yapıyor..





Cleanvac'ın geliştirdiği araçlardan biri de minibüs.




Firma kendini internet sitesinde kendini şöyle anlatıyor;

Cleanvac temizlik makinaları, Tektem Makina bünyesinde 1990dan beri halı yıkama makinası, koltuk yıkama makinası, oto yıkama makinası, akülü golf aracı ve diğer sanayi tipi temizlik makineleri üretimi, sektöründe faaliyet göstermektedir. Genel Müdürlüğümüz İstanbul Ümraniyede bulunmaktadır. Temizlik makinaları üretim merkezimiz Adapazarı - Karasuda bulunup 10.000 m2 açık alan 3.500 m2 kapalı alana, ayrıca Düzce - Akçakocada 10.000 m2 açık 2.000 m2 kapalı alanı bulunmaktadır. Fabrikalarımızda 30un üzerinde motor üretimi gerçekleşmektedir.


En Yerli Otomobil Toyota Corolla!







ARACIN CİNSİ; ST 1750 ELEKTRİKLİ
MARKASI, CLEANVAC
TİPİ; ELEKTRİKLİ DAMPERLİ ÇÖP TOPLAMA ARACI
ŞARZ SÜRESİ; 8 – 10 SAAT
MENZİL; 50 – 60 KM
MOTOR GÜCÜ; 6 KW
AKÜ KAPASİTESİ; 50 AH ( 24 X 2V HÜCRELİ )
LASTİK EBATI; 700 – 16
NET AĞIRLIK; 2.800 KG
UZUNLUK; 3.390 MM
YÜKSEKLİK; 1.980 MM
GENİŞLİK; 1.190 MM
HIZ; 40 KM/SAAT
TAŞIMA KAPASİTESİ; 450 KG

Cleanvac temizlik makineleri, kendi bünyesinde oluşturduğu Ar-Geden Tasarıma, kalıp üretiminden seri imalata kadar tüm hizmetlerini müşteri odaklı yapmaktadır. Ayrıca temizlik sektörünün ihtiyaçlarını giderecek şekilde özel makina siparişleriylede müşteri memnuniyetini sağlamaya çalışmaktadır

Türkiye 3 Farklı Yerli Otomobille Dünyaya Açılmalı (video)




Cleanvac temizlik makinaları'nın, ürünlerine ve müşterilerine olan bağlılığı; onu şahıs firması olmaktan çıkartarak, Türkiye’nin endüstriyel tip elektrik süpürgesi, otomatik halı yıkama makinesi, halı sıkma makinaları, zemin temizleme otomatları, Sert zemin ovma ve cilalama makinaları, basınçlı temizlik makinaları, oto yıkama makinaları, buharlı halı koltuk yıkama makinaları ve yüksek vakum makinaları entegre olarak üreten en büyük özel şirketi haline getirmiştir. Türkiye’ye üretimde birçok ilkleri kazandırmıştır.

Cleanvac temizlik makinaları üretim teknolojilerine büyük yatırımlar yaparak bu konuda sektörde saygın yerlere gelmeyi değişmez hedef olarak görmüştür.


Yerli Otomobil ve Araç Markaları


Cleanvac temizlik makine üretimini; sektöre fayda sağlayacak tasarımları, yüksek performansı, dayanıklılığı, güvenirliği ve satış sonrası servis hizmetlerini ön planda tutarak sürdürmektedir.





Yerli lastik üreticisi Petlas; BU DÜNYA BİZİM MEMLEKET! diyor..


Firma bilgileri;

CLEANVAC TEMIZLIK MAKINE VE SISTEMLERI
TEKTEM MAKİNA SAN. VE DIŞ TIC. LTD. ŞTİ.
Esenşehir Mah.Necip Fazıl Bulvarı No.23 Y.Dudullu 
Ümraniye/İstanbul - TÜRKİYE
http://www.cleanvac.com
0(216) 499 90 90
+90.216.526 27 00


Yerli otomobilde BMC'de var, haliyle Katar'da var

2 yorum:

Yorumlarınız Bizim İçin Değerlidir..