Yerli Araç Kullan, TÜRKİYE Kazansın.Vatandaşımız KAZANSIN

OTO KOMiK

İKİ KATLI OTOBÜS
Temel'le Dursun birgün iki katlı bir otobüse binmişler fakat otobüste biri üst katta biri alt katta iki kişilik yer varmış.Temel üst kata çıkmış Dursun alt kata oturmuş.Yola çıkmışlar, aradan bir süre geçmis Dursun'un yanında ayakları çok kokan bir adam varmış.Dursun bakmış adam uyumuş,ayaklarını da Dursun'a dogru uzatmış.Bizim ki yukarıya Temel'e seslenmiş: "Ula temel, ha burda yanımda bi adam var uy ayakları bi kokayi ki sorma!" demiş. Temel de ona cevap vermis: "ula haline şükret, bizim otobüsün şöförü yok, Allah'a emanet gidiyruk".
KADIN ve ARABA
Her sabah oldugu gibi adam işe gitmek için arabasına biner ve yola koyulur.Aradan 5 dk. sonra bir kadınla çarpışır ne oldugunu anlayamayan adam apar topar arabadan iner karşısında felaket güzel bir kadın adama aman beyefendi der bu bir işaret Allah bizi böyle tanıştırdı der ve hasarlı arabasının arkasından bir şişe şarap getirip, bu ilişki belkide ömür boyu sürer der ve adama şarabı uzatiır adam şaşkın şaşkın şarabı açar ve bir dikişte yarısına gelir ve kadına uzatır, kadın ise içmeyecegini ve polisi bekleyecegini söyler.
KURŞUNSUZ
Temel arabasıyla yolda giderken arabanın benzini biter. Temel benzin deposuna işemeye başlar.Temel'igören adam: "senin yaptığın normal mi?"diye sorar. Temel: "Yok abi bu kurşunsuz" der. MOTORAlmanya birleştikten sonra bir Doğu Alman batıya gezmeye gider aksilik bu ya Trabant ı batı tarafında bozulur ve aracı mecbur Bmw servisine bırakır.Ertesi gün arabasını alır ve deneme sürüşünde arabanın eskisinden çok çok daha iyi gittiğini farkeder akabinde servise dönüp arabaya ne yaptınız böyle der, servis yetkilisi aracın motorunu çıkarıp yerine Bmw nin silecek motorunu taktıklarını söyler.
OTOBÜS
Deliler hastanesinde en akıllı kim diye seçiyorlarmış bütün herkese otobüse binin demişler otobüse binmeyeni aklı olduğuna inanıp deli hastanesinden çıkaracaklarmış. Bütün deliler binmiş bir tanesi binmemiş işte akıllı o demişler neden otobüse binmedin demişler deli: otobüste yer kalmadıki demiş.
CİP
Temel, dere kenarında oturuyormuş. Oradan Jeep le geçmekte olan bir adam suyun derin olup olmadığını sormuş. Temel: Derin değildur geçebilirsun. Adam da Temel'e güvenerek suya Jeep iyle girmiş. Jeep bir anda sulara gömülmüş. Kan ter içinde sudan çıkan adam Temel'in yakasına yapışmış: Hani derin değildi ulan. Temel : Abi vallahi benum suçum yok, demin bir ördek geçiydu su belune geliydu.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlarınız Bizim İçin Değerlidir..