Yerli Araç Kullan, TÜRKİYE Kazansın.Vatandaşımız KAZANSIN

BYD, Türkiye'ye mi gelecek

Elektrikli araç konusunda çalışmalar, araştırmalar sürerken,Çin'in BYD (Bouild Your Dreams) otomobil firmasıyla,yerli firmalardan Boyner, ortak elektrikli otomobil üretmek istiyor.İlk etapta Byd markalı araçlar ithal edilecek.2011 yılında ise elektrikli araç satışı, 2012 yılında da Türkiye'de elektrikli otomobil üretimi gerçekleşecek..




Byd'in % 10 hissesi ünlü milyarder Warren Buffetle ve % 5.4 hissesi de İngiliz Barclay Bank' a ait.Byd F3 , geçen yıl Çin pazarında en çok satan otomobil modeli olmuştu.
Bu arada, bazı internet sitelerinde Byd ile ortak kurulacak firmanın arkasında Doğan Grubu'nun olabileceği yazılıyor.






9 yorum:

  1. Elektrik motorlu otomobil ekonomik bir araçtır ve en büyük problemi menzilidir. Başlattığımız çalışma ile bu otomobillerin menzili uzatıyoruz. Henüz tamamlanmamış olmasına rağmen rağbet gören sistemimiz büyük ilgi görmeye devam ediyor.
    Aracınızı nerdeyse her yerde şarj etmeniz gerekiyor. Kullanacak olduğunuz sistemimiz sayesinde şarj sürenizi maks. düzeye çıkarıyoruz, yani şarj için zaman kaybı bitiyor.
    Çalışmalarımız şimdilik otomobil ile sınırlıdır, ama tasarımına başladığımız Uzay Aracımız'da da kullanmayı düşündüğümüz bir sistemdir. Hatta uçak ve ağır vasıtalara da uygulama şansımız doğacak.
    Detaylar için http://www.chalilozdemir.com/?elektrik-motorlu-oto

    YanıtlaSil
  2. Türkiye'ye ne zaman gelir onu Allah bilir ama
    Cinliler Bulgaristana 2. Fabrikasini kuruyor.

    Great Wall dan sonra Byd, elektrikli otomobil ve otobüs üretecek.Simdilik yerel ve komsu pazar icin üretilecek ama cinliler simdiden bütün Avrupa pazarini ele gecirmek icin ufaktan tecrübeler ediniyor.

    selam
    Metin

    YanıtlaSil
  3. Metin Üstad'ım, Maliyet kaçınılmaz bir son!.Her şey para para.Ancak Çin maliyetle beraber taklitten çok şey öğrendi kendine has tasarımlar ve tasarımcılarda buluyor.Çin gümbür gümbür geliyor.Adriyatikten Orta Asya'ya söylemindeki gibi çalışmazsan konuşursan bir yere varamazsın..

    YanıtlaSil
  4. Yeni Fabrika ( BYD ) icin bir kac detay:

    Fabrika Bresnik sehrinde bulnmaktadir, Subat sonu
    öncelikle Cin'den gelen parcalar monte edilecek,daha sonra seri üretime gecilecek.
    Arac disinda araclarin aküleri ve akü doldurma sistemleri üretilecek.
    Bulgaristan yollarinda 100 lerece eski ve cevre düsmani Otobüslerin yerini elektrikli BYD araclarin almasi bekleniyor.
    Diger Ülkelerden cevre dostu araclar icin talep bekleniyor, malum sehirler mazot kokan, kanserojen yapan dumanli ( Eski ) Otobüs ve araclardan kurtulmak istiyor

    slm
    metin


    YanıtlaSil
  5. BYD'in Türkiye içinde üretim planları vardı...

    YanıtlaSil
  6. @ BYD'in Türkiye içinde üretim planları vardı...

    sanirim bu planlar suya düstü, tipki geely,dfm,zonda veya chery olayi gibi.

    metin

    YanıtlaSil
  7. Bence zemin yokluyorlar. Zira belediye otobüsü konusunda ve diğer otomotiv sınıflarında gelecek var! Örneğin BMC gibi bir firmayı almak isteyebilirler, buna göre plan yapabilirler.Hem pazar, hem marka hem de bir potansiyeli almış olacaklar..

    YanıtlaSil
  8. BMC konusunda Sinotruck ile anlasma oldugu duyumlari aldik:)) Insallah olur

    selam

    Metin

    YanıtlaSil
  9. İnşallah BMC kurtulur.. Daha önce BMC için, Bayraktar Holding alabilir diye bir duyum almıştım. Sonrasında BMc 415 ile bağlantı kurulan JAC'ın BMC yi alabileceği veya ortak olabileceğini duyar gibi olduk. Şimdi ise BYD. Bakalım neler olacak..

    YanıtlaSil

Yorumlarınız Bizim İçin Değerlidir..