Yerli Araç Kullan, TÜRKİYE Kazansın.Vatandaşımız KAZANSIN

EMiTT 2010 ve ULAŞIM

14. Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı (EMITT), İstanbul TÜYAP Beylikdüzü Fuar ve Kongre Merkezi'nde 11 - 14 Şubat arası gerçekleşiyor..Bu gün son gün.Fuarda şehirler, ülkeler, kamu kurumları, firmalar, turlar, oteller , otel malzemeleri, ulaşımla ilgili olanlar ve motorsporlarıyla ilgili bir görüntüde yer aldı.
Tabii ki ulaşımsız, araçsız bir hayat düşünülemeyeceği gibi tatil ve turizm de düşünülemez.
Fuarda , ulaşım konusuysa ilginç bir durum alıyor.
Fuarın resmi sitesinde http://www.emittistanbul.com/ ulaşım konusunda
sponsor otellerden ücretsiz ulaşım ve Avcılar Metrobüs durağından İETT otobüsleriyle Tüyap Fuar Merkezi'ne ücretsiz ulaşımdan bahsediliyor.
Fakat İETT görevlileri yolcuların ücret ödemesi gerektiğini söyleyerek yolcuları bilgilendirdiler!!
Yolculardan bir bayan; gelirken ücretsiz geldiğini şimdide ücret vermeyeceğini söylemesi (Cumartesi günü saat 16:50 -17:10 arası) ve bazı yolcuların koyun gibiyiz hiç bir şeye dikkat etmiyoruz demesi dikkat çekti. Bu konuşmalara bizzat şahit olunmuştur.Haklılar da.
Bir kişi de, fuarda İETT'ye stand verilmesi karşılığında İETT'nin de ücretsiz yolcu taşıyacağı yönünde anlaşıldığını fakat bu durumun neden değiştiğini anlamadığını söyledi..
IETT OTOBÜSLERİ ile Avcılar-TUYAP Arası Ücretsiz Ulaşım: Metrobüs-otobüs ve metro kullanarak Avcılar'a geldiğiniz takdirde Avcılar-TUYAP arası ücretsiz ulaşımdan faydalanabilirsiniz.
http://www.emittistanbul.com


İETT ulaşım desteği veriyor


İETT, Beylikdüzü TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi’nde 11-14 Şubat 2010 tarihleri arasında açık kalacak fuarı ziyaret etmek isteyen ziyaretçiler için Avcılar Metrobus durağından ring seferi düzenliyor. Seferler sabah 08.30’da başlayıp akşam 19.30’a kadar gidiş-dönüş olarak devam ediyor. Metrobusle Avcılar’a gelen ziyaretçiler tek bilet karşılığında fuar merkezine ulaşıyor.



Türkiye’nin turizm yayıncılığı ve fuarcılığı alanında uzman kuruluşu Ekin Grubu’nun düzenlediği ve İstanbul Büyükşehir Belediyesi`nin de sponsor olduğu fuar, çeşitli etkinlikleri kapsıyor. İETT, her yıl olduğu gibi bu yıl da EMITT’e ulaşım desteği veriyor.



Kaynak / Bilgi; http://www.emittistanbul.com/
http://www.iett.gov.tr/haber_detay.php?nid=628

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlarınız Bizim İçin Değerlidir..