Yerli Araç Kullan, TÜRKİYE Kazansın.Vatandaşımız KAZANSIN

SUBARU; WRX, LEONE, GL, LEGACY, OUTBACK

Subaru'nun güçlü araçlarından biri , 2011 model WRX STİ ;
 Simetrik Sürekli Dört Çeker (AWD) sistemiyle 2.5 litrelik boksör motora, 
300 beygir güce ve 407 Nm torka sahip.
0'dan 100 kilometreye 5.2 saniyede çıkan otomobil, çizgisi, masmavi rengi ve arkada yüksek rüzgar kanatçığıyla baştan çıkarıcı görünüyor.


 Subaru markasını daha çok 1985'li yıllarda tanıdık.O yıllarda Leone/GL ve Justy modelleriyle piyasaya girmişti.Daha sonra XT ve diğer modeller geldi.Fuji  Heavy Industries firmasına ait olan Subaru'da az da olsa Toyota'nın da hissesi var.
Markanın en büyük özelliklerinden biri sürekli 4 çeker otomobiller ve otomobillerinde boksör (boxer) motor kullanması.

 Yeni, Sürekli Değişken Şanzıman yani
 Lineartronic şanzıman, SUBARU BOXER motorun akıcı gücü ve Subaru Simetrik Sürekli Dört Çeker sisteminin güvenli kontrolü arasındaki ideal bağlantıdır. Döner kayış yerine zincir kayışın kullanıldığı, AWD ile boyuna eşleşen Sürekli Değişken Şanzıman sistemi, ilk kez seri üretim bir otomobilde kullanılmış olup, daha iyi bir performans için vites aralıklarını ve gaz pedalının tepkimesini artırır, Legacy'nin iç kabininde daha fazla alanın yaratılmasına olanak tanır. Üstelik Lineartronic, güç ve yakıt ekonomisinde denge sağlayarak, motorun her türlü sürüş hızında en uygun devir aralığında çalışmasına yardımcı olur, minimum bir hareketle gaz pedalının tepkimesini artırır. Çıkan sonuç, hareket halinde mükemmel denge ve uyum...


 Boksör motordan bir kesit.

 Subaru Outback ise 2.5 litrelik motor 167 beygirlik güç sağlıyor.
Subaru Legacy SW; 2.0 litre, 150 beygir  ve  6 ileri lineartronic şanzımana sahip.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlarınız Bizim İçin Değerlidir..