Yerli Araç Kullan, TÜRKİYE Kazansın.Vatandaşımız KAZANSIN

YENi SUBARU XV; HEM ÇEKiCİ HEMDE AVANTAJLI

Kompakt boyutları, 1,6 litrelik  motoru, standart 4x4 ve otomatik şanzımanı ile mükemmel bir şekilde birleştiren yeni Subaru XV Mayıs ayına özel çok cazip fiyat avantajları ile satışta… 66 bin 861 TL açılış fiyatı ile XV’nin CVT versiyonu anahtar teslimde 2 bin TL’lik, manuel şanzımanlı versiyonu ise 4 bin TL’lik indirim avantajı ile sunuluyor. Bahara özel kampanya kapsamında  Subaru Forester’ın en üst donanıma sahip 2.0 litrelik Premium modeli ise 109 bin TL’lik anahtar teslim fiyatı ile satışa sunuluyor.
Diğer taraftan Subaru XV Crosstrek adıyla Amerika Birleşik Devletleri'nde satışı sunulan XV,  sınıfında galon başına 33 millik seyahat mesafesi ile (ABD’de satışta olan) crossoverlar arasında yakıt verimliliği en yüksek otomobil.
Kompakt, hafif ve çekici 
 XV, Crossover segmentinde, simetrik sürekli dört çeker özelliğini 1.6 litrelik benzinli motor ve otomatik şanzıman ile birlikte sunan tek model olma özelliği ile öne çıkıyor.
Üst düzey konfor ve geniş kabin tasarımı kompakt ve hafif gövde yapısı ile harmanlanıyor.
Subaru’nun gelecek nesil motorları ve yenilenen şanzımanı ile mükemmel manevra kabiliyeti sayesinde üstün sürüş performansı ve yakıt verimliliği sunuyor.
Yol bilgisayarı artık araçların olmazsa olmazlarından.
 Otomatik vites ise hayatı kolaylaştıran diğer bir faktör.
XV, turuncu renkle akıllarda yer etmiş durumda.
Subaru XV ile ilgili diğer yazılara buradan ve buradan ulaşabilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlarınız Bizim İçin Değerlidir..