Yerli Araç Kullan, TÜRKİYE Kazansın.Vatandaşımız KAZANSIN

Volvo’dan Worldtrucker... Yol tutkunları için artık Türkçe!


Başta sürücüler olmak üzere tüm kamyonsever ve yol tutkunlarını online platformda bir araya getiren ve dünyanın en aktif topluluklarından olan Worldtrucker, artık Türkçe!.

Türkçe Worldtrucker sayesinde Türkiye’deki tüm kamyon markalarının sürücüleri, tüm dünyadan sürücüler ve kamyonsever yol tutkunları ile aynı platformu kolayca paylaşabilecek. Tüm dünyada farklı dillerde internet tabanlı olarak çalışan Worldtrucker, kamyonlara ve yollarda geçen hayata %100 tutkuyla bağlı herkesi bir araya getirirken hem bu meslek dalına olan ilgiyi arttırmayı hem de sektöre yeni sürücüler kazandırmayı hedefliyor.
 Şimdiden yaklaşık 20.000 üyeye sahip Worldtrucker sosyal
platformu, Türkiye’deki kamyon sürücülerini de unutmuyor. Sadece kamyon sürücüleri değil, araç ve filo sahipleri ile sektörle ilgilenen herkes Worldtrucker’da kendi profilini oluşturarak tüm konuları yakından takip edebiliyor. Worldtrucker için İngilizce, İtalyanca, İsveççe, Felemenkçe, İspanyolca, Fransızca, Rusça, Almanca, Danca, Portekizce, Lehçe, Bulgarca ve Romence dillerinde oluşturulan platformların yanı sıra iletişim artık Türkçe olarak da yapılıyor.
 Tüm kamyon sürücülerini bir araya getirmek, onları online platformda birleştirerek sosyalleşmelerini ve sektörde gerçekleşen yenilikleri paylaşmalarını sağlamak için oluşturulan Worldtrucker, dünyada bir ilke imza atıyor. Ülke ve marka sınırı olmaksızın tüm kamyon sürücülerini, yol tutkunlarını ve kamyonseverleri birçok dilde bir araya getiren ve dünyada ilk defa bu kadar geniş bir platforma yayılan bu sektörel sosyal paylaşım sitesini, ilgi duyan herkes artık Türkçe de kullanabilecek. Volvo Group Türkiye Genel Müdürü Martin Ericsson Worldtrucker ile ilgili açıklamasında; “Worldtrucker ile sürücüler kamyonlarına olan bağlılıklarını gösterip yolda geçen hayatlarını birbirleriyle paylaşabilecekler. Bizler tüm sürücülerin kendilerini eşit hissetmelerini istedik. Dolayısıyla hangi marka kamyon kullanırsa kullansın Worldtrucker herkese açık ve pek çok ülkeden katılım var. Artık, Worldtrucker üyeleri Türkçe dahil olmak üzere 14 ayrı dilde birbirleriyle iletişime geçilebiliyorlar. Şu ana kadar sektörde hiçbir markanın bu tip bir projeye benzer bir çalışmasını görmedik ve bir ilke imza atarak tüm dünyada sürücülerin iletişime geçmesini sağlamak bizi çok heyecanlandırıyor” dedi.
Worltrucker, sürücülerin aileleriyle iletişim kurmasını da kolaylaştırıyor. Kullanıcılar profil oluşturarak siteye kayıt olduktan sonra kendi ülkelerindeki ve tüm dünyadaki diğer kullanıcılar ile online ortamda sohbet etme, istedikleri kadar fotoğraf yükleme ve soru sorarak online bir platformda buluşma imkanı yakalayabiliyor. Ayrıca aynı ilgi alanına sahip kullanıcıların oluşturduğu gruplara katılabiliyorlar. Worldtrucker forum sayfaları ise kullanıcıların her türlü konuyu birbirleri ile tartışmalarına ve her konuda bilgi alışverişinde bulunmalarına olanak tanıyor.

Kamyon sürücüleri ve tutkunları için ayrı bir motivasyon kaynağı olan Worldtrucker, sektörle ilgilenen herkesi de bir araya getiriyor. Worldtrucker’ı daha yakından tanımak için www.worldtrucker.com sitesini ziyaret edebilirsiniz. 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlarınız Bizim İçin Değerlidir..