Yerli Araç Kullan, TÜRKİYE Kazansın.Vatandaşımız KAZANSIN

OTOMOBiLLi MANKEN Mi?MANKENLi OTOMOBiL Mi?

Otomobilleri en çok sevenler kimlerdir?
Otomobilseverlerin çoğunluğu erkektir.Ancak,erkekller bazen işi o kadar abartıyorlar ki otomobili,  evi veya eşine tercih edebiliyolar!Trajikomik bir durum. 
Zaten Renault'nun reklamlarından birinde ( Latitude idi herhalde) bu konu kurgulanmıştı.  Otomobilleri seven bir başka canlı da kediler! 





Hele kış günlerinde bir otomobilin üstünde bir kedi görme şansınız çok yüksek,
 en azından kedi patilerinin bıraktığı izler yüzünüze bir tebessüm getirebilir.









Gelelim mankenlere... Otomobil fuarlarının vazgeçilmezi manken ablalarımız, kardeşlerimiz...Otomobilleri incelemek açısından bazı durumlarda mankenler olmasaydı dediğim oldu. Bazı durumlarda ise otomobil ve manken beraberliğinin yakıştığını düşünüyorum.
Fotoğraf çekmenizi bir şekilde engellemiyor veya zorlaştırmıyorsa!






Chery'nin İtalya Şubesi; DR , İstanbul Auto Show Fuarı'ndaydı.Hatta Chery, DR, Jongway ve Haima; Mermerler Şirketler Grubu olarak biraradaydılar.





 DR'nin standında yabancı mankenlerden biri kırmızı otomobilin yanında görevliydi. 
Otomobilin fotoğrafını  mankenle beraber çekmeye çalıştım.Manken yerini değiştirdi.
Aracı manken olmadan çekmekte mümkün değildi!Stand görevlilerinden biri o mankenle fotoğraf çekiminin yasak! olduğu söyledi. 
Şaşırtıcı.
Ancak kırmızı otomobil Türkiye'de bazı rallilerde yarıştığı için özellikle o aracı bir kaç kez çektim.Birinde farkında olmadan mankenin yüzünüde çekmişim!
Daha önce başka bir fuarda bir aracın fotoğrafını çekmek istediğimde mankenin biri; hayır dedi.Olabilir, resim çekilmek istemeyebilirsin çekilmek istemiyorsan aracın yanından çekilmelisin.
Ben veya benim gibi kişiler araç için orada, manken için değil! Tabii hayır sözünü duymamış gibi yaparak aracın fotoğrafını çekmeye devam etmiştim!
Evet , Dr standındayız, mankenimiz şerit değiştiriyor.Ama istemeden! fotoğrafta yer almış.




Farklı bir fotoğraf!






Renk uyumu dikkat çekiyor.












Ve, aile fotoğrafıyla kapanış...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlarınız Bizim İçin Değerlidir..