Yerli Araç Kullan, TÜRKİYE Kazansın.Vatandaşımız KAZANSIN

Atağa kalkan Bentley, dünyanın en büyüğü olacak

 Yeni SUV İngiltere'nin ve dünyanın önde gelen lüks otomobil markası Bentley'de, bir şeyler oluyor!
Rolls Royce ile  olan beraberliği sona erip Volkswagen bünyesine geçen Bentley; daha özgün modeller ortaya çıkarıp, farklı sınıflarda da araç üretme isteği ve hatta son gelen haberlere göre; ilk faaliyetlerinden biri olan motor üretimini bir adım öteye taşıyarak ihraç etmeyi amaçlamakla, rakiplerini geride bırakacak...Başka bir deyimle İngiltere'de üretim yapan bu Alman
otomobili! büyük oynuyor...
 W12 motor
Bentley, 2014 yılının sonundan itibaren tüm W12 motorlarının üretimi konusunda Crewe'deki genel merkezinin Volkswagen Grubu'nun mükemmellik merkezi olacağını açıklayarak dünyanın en büyük 12 silindirli motor üreticisi olma pozisyonunu da güçlendiriyor. Bu kararla birlikte Bentley tarihinde ilk kez motor ihraç edecek ve bu ticari faaliyet çerçevesinde 100 kişilik yeni iş imkanı sağlayacak.

Bentley Motors Başkanı ve CEO'su Dr. Wolfgang Schreiber yaptığı açıklamada, "Bu, yalnızca Bentley için değil, İngiltere imalat sektörü içinde önemli bir adım. Bu W12 mükemmellik merkezi, son yıllarda farklı model serilerinde yaptığımız performans iyileştirmelerinin sonucunda elde ettiğimiz uzun süreli motor imalat uzmanlığının da bir takdiri. Bu gelişmiş motorun ve gelecek nesillerinin üretimi, Crewe'e yeni teknolojiler ve yetenekler kazandıracak" dedi.
 Bantley motorda da iddialı
Ticaret Bakanı Vince Cable da konuyla ilgili şunları söyledi:"Yeniden ayağa kalkan otomotiv sektörümüz İngiltere'de 129.000 kişiye istihdam sağlıyor ve ekonomik büyüklüğü de 11.2milyar sterline ulaştı."
"Ürettikleri her beş otomobilin dördünün dünyanın farklı noktalarına ihraç edilmesinin yanı sıra şimdi de Bentley'nin kendi motorlarını ihraç etmeye başlayacağı haberi yeni bir başarıya işaret ediyor. Hükümetin Endüstriyel Stratejisi, kalifiye işgücüne istihdam yaratmak ve ihracatı desteklemek için Bentley gibi dünya çapındaki şirketleri destekliyor."

W12 motoru, benzersiz "W" konfigürasyonuyla gelişmiş 12 silindirli yüksek performans motoru. Bu motor, yüksek güç ve tork düzeyi sunuyor. Bentley, en yoğun dönemlerde yılda 9.000 adede kadar üretim gerçekleştireceğini tahmin ediyor.

Bentley Motors, 2016 yılında kullanıcıyla buluşmaya hazırlanan Bentley SUV'un ilk fotoğrafını yayınladı.
  Bentley SUV, 2016 da

Diğer tüm SUV'lerden ayrışan ve markanın lüks, performans, kalite ve el işçiliğiyle özdeşleşmiş tüm özelliklerini içinde barındıran bu model, bugüne kadar pazara sunulmuş en lüks ve güçlü SUV olacak.

SUV, Bentley'nin önümüzdeki üç yıl içerisinde yeni model ve özellikler geliştirilmesi için yapmayı planladığı 800 milyon sterlinlik yatırım kapsamında tasarlandı. Şirket, yıllık minimum 3.000 adetlik bir SUV satış rakamı yakalayacağını tahmin ediyor.

1 yorum:

Yorumlarınız Bizim İçin Değerlidir..