Yerli Araç Kullan, TÜRKİYE Kazansın.Vatandaşımız KAZANSIN

Bu Toyota'lar hem güvenlik için hemde doga icin

 Çevreci Toyota prius iki kıta arasında çalışıyor
 Çevreci araçları yavaşta olsa yollarda, görev başında görüyoruz..Kamu kurumlarının bu otomobilleri kullanmas;  bu konuda hem mesaj vermek adına hemde tecrübe adına iyi bir yöntem sayılabilir..
İki kıtayı birbirine bağlayan Boğaziçi ve Fatih Sultan Mehmet Köprüleri’ndeki devriye görevlerinde Toyota Prius kullanılacak.
referans noktası olarak kabul ediliyor. Araçların teslimi dolayısıyla düzenlenen törene Boğaziçi Köprüleri Koruma Şube Müdürü Niyazi İnci ve Toyota Türkiye Pazarlama ve Satış A.Ş. Satış Direktörü Selim Okutur katıldı.
Toyota Prius’ların teslimat töreninden sonra bir açıklama yapan Toyota Türkiye Pazarlama ve Satış A.Ş. Satış Direktörü Selim Okutur,  “Bizim amacımız, trafiğin en yoğun olduğu saatlerde bile hiç yakıt harcamadan köprüleri geçebilecek hibrit teknolojisine sahip araçlar ile Toyota’nın üstün teknolojisine dikkat çekmek ve fark ettirmektir” dedi. Boğaziçi Köprüleri Koruma Şube Müdürü Niyazi İnci de, Polis Teşkilatı’nın Toyota marka araçları büyük beğeni ve güvenle kullandığını belirterek “Dayanıklılığı ve düşük yakıt tüketimi ile ön plana çıkan Toyota markasıyla çevreci bir projede işbirliği içinde olmaktan dolayı mutluyuz” dedi.

 Çevreci Toyota prius iki kıta arasında çalışıyor


Bugün dünyada 5 milyona yakın satış adedine ulaşan Toyota Priuslar’da kullanılan hibrit teknolojisi, hem elektrik hem de benzinli motoru birlikte kullanarak şehir içi trafiğinde kendi kendini şarj etme özelliğine sahip. Düşük yakıt tüketimi ile büyük tasarruf sağlayan Prius’lar Avrupa TÜV raporlarında kalite ve güvenilirlik sıralamasında en üstte yer alıyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlarınız Bizim İçin Değerlidir..