Yerli Araç Kullan, TÜRKİYE Kazansın.Vatandaşımız KAZANSIN

80'lere ve Klasik Otomobillere Yetişemedim!

Eski Türk filmlerinin vazgeçilmezleri olan klasik otomobiller,geçen akşam;İstanbul Klasik Otomobilciler Derneği ve Otoport Otomobil Dünyası işbirliğiyle bir araya geldi.
Etkinlikte 80'ler dizisinin iki sevilen oyuncusu da yer aldı.


 80'ler ve klasik otomobiller Otoport ta idi..



Basın Daveti'nde ''30 Kasım Pazar günü,
saat 13.00- 18.00 arasında gerçekleşecek organizasyonda sizleri de aramızda görmekten mutluluk duyarız.'' şeklindeki yazıya güvenerek, Otomobil ve diğer araçlarında yer aldığı bir etkinlikten çıkarak saat 16:30 civarı Otoport AVM'ye gittim.





Ancak ortada ne bir klasik otomobil ne de bir etkinlik vardı.AVM görevlileri etkinliğin bir az önce bittiğini söylediler.




Tabii, bu duruma kızmamak elde değil! Gelmişken kısa bir Otoport turu yaptım; Yeni ve ikinci el araçların yanında bir dükkanda bir kaç tane klasik otomobil fark ederek inceledim.Sonra ver elini metrobüs ve eve dönüş...





Buradaki anafikir; doğru bilgilendirme kimseye bir şey kaybettirmez..
Bu konuyu fazla uzatmayalım; kısaca güven önemlidir..



Otomobil AVM'de bir çok mağaza dolu olmasına rağmen bazıları da boş durumda.




İlgi çekici tasarımıyla otomobil-otomotiv konulu bir merkez fikri güzel.Arada, alış veriş dışında sergilenecek ilgi çekici araç veya objeler, bu mekana olumlu yansıyacaktır.




Klasik Otomobil sergisiyle ilgili basın bülteni ise aşağıda yer alıyor.
Nostaljik dizinin oyuncularınını klasik otomobillerle görme şansına sahip olamasakta fotoğraflarla o anı yaşadık!!!



Seksenler dizisinin sevilen oyuncuları Şoray Uzun ve Onur Dilber, geçtiğimiz Pazar günü, Gül Yapı - Çebi Yapı ve Kullar İnşaat sponsorluğunda, Otoport Otomobil Dünyası’nda düzenlenen “Klasik Araçlarla Nostalji” etkinliğine katıldı.





60’lı ve 70’lı yıllara ait her biri farklı bir hikayeye sahip olan 35 klasik aracın sergilendiği etkinlik birbirinden renkli anlara sahne oldu.
Tango gösterisi ve eğlenceli yarışmaların yapıldığı etkinliğin sürprizi ise Seksenler dizisinin sevilen oyuncuları Şoray Uzun ve Onur Dilber’di.



 80'ler ve klasik otomobiller Otoport ta idi..


Klasik otomobil sevdalısı olan Uzun ve Dilber, sergilenen araçlarla yakından ilgilendi.
Etkinliğe katılanların yoğun sevgisiyle karşılaşan oyuncular,
her biriyle fotoğraf çektirmeyi de ihmal etmedi.
Klasik otomobillerin insanı her şeyiyle geçmişe götürdüğünü belirten Şoray Uzun ve Onur Dilber “Bu araçları kullanmak anılara yolculuk yapmak gibi, renkleriyle bile çok özel ve farklılar.” dedi.



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlarınız Bizim İçin Değerlidir..