Yerli Araç Kullan, TÜRKİYE Kazansın.Vatandaşımız KAZANSIN

Dev Arabalar Türkiye'deydi..

Canavar Arabalar; sesiyle, gücüyle , hurda araçların üzerinden geçişiyle , ses ve ışık görselleriyle güzel bir etkinlikti. Moda deyimle harika bir şovdu.
Ama kısa sürdü.Arada motosiklet gösterisi, Ece Seçkin Konseri, ateşli insanlar , dans grupları ve ışıklı adamların gösterileri de yer aldı..


 Arabanın canavarı böyle olur


Bu arada Türkiye Bayanlar Ralli Şampiyonu Simin Bıçakçıoğlu'da leopar desenli hormonlu, nispeten klasik görüntüde bir Jeep'le geçit töreninde yer aldı.





Tribünler yer yer boşluk olmasına rağmen doluya yakındı!



Eskiden otogarlarda yapılan anonslar vardı. Duyulur ama anlaşılmaz. Son dönemlerde artık anlaşılır anonslar yer alıyor. İzlediğimiz gösteride de anonslar gür, motive edici (örneğin alkış..) ama anlaşılmazdı; ralli şampiyonumuzun adını bildiğimden sunucunun konuşması sırasında o kelimeyi o gürültüden bulup çıkarma şansımız oldu. Diğerleri ise güme gitti!



Araçlar muhteşemdi, motorlarını ısıtmak için bir kaç kez döndüler, hurdaların üzerinden geçtikten sonra soğutma ihtiyacı duydular.


 


Fakat ,sadece kırmızı ve yeşil renkteki iki kamyonet, araçların üzerine çıkarak güç gösterisi yaptı. Chevrolet markalı koca tekelerlekli otomobil ise bir kaç tur döndükten sonra bir iş makinesinin itmesiyle servise alanına gitti.

Dev araçlar, renkli ışıklar altında Sinan Erdem Spor Salounda bulundular.Tamamen ışıkların yandığı bir an olmadı. Hem araçları ve ne olup bitiyor görmek için hemde rahat fotoğraf çekmek için; İlginç!




Herbiri 1500 beygirl gücündeki motorların homurtsu dinlemeye değerdi!!!
Fazla gürültü de kulaklara da zaralıdır ama hoş dakikalardı!
Araçların bazıları, belkide tümü hem dört tekerden çekişli hemde direksiyona bağlı.
Hatta bazı iş makinelerinde ki gibi yengeç yürüyüşü denilen şekilde yol aldılar.. Pikap, sağa direksiyonu çevirince ön tekerle beraber arka tekerlekte ona paralel gidiyor!

 


Etkinliğin sonunda aracın üzerinde Türkiye Bayrağı açıldı.






Sonrasında fotoğraf çekilmek için herkes kulise gitti. Ancak muhteşem bir kalabalık vardı.
Yeni gösteri için bekleyen hurda otomobillerde meraklılardan nasibini aldı; kimi inceledi,
kimi hatıra fotoğrafı çekildi..




Televizyon kameraları, dev araçların yanı sıra röportajlarda görüntülediler..

 Arabanın canavarı böyle olur


Detaylı bilgi için www.facebook.com/canavararabalar

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlarınız Bizim İçin Değerlidir..