Yerli Araç Kullan, TÜRKİYE Kazansın.Vatandaşımız KAZANSIN

Toyota'ya özel Showroom, Mirai için

 Hidrojenle çalışan otomobilToyota'nın en çevreci ve teknolojik otomobili Mirai, 5 aydan beri Japonya'da satılıyor. hidrojen yakıt hücreli modele özel  ilk satış merkezi, başkent Tokyo'da hizmet vermeye başladı..Hidrojen yakıt istasyonuyla bir arada olan yeni showroom, hidrojen yakıtlı otomobillerin yaygınlaşması için büyük öneme sahip bir tanıtım merkezi olacak.

Performans anlamında içten yanmalı motorların tüm beklentilerini fazlasıyla karşılayan Mirai’nin, bu özel Showroom’da test sürüşü de yapılabiliyor. Burada aynı zamanda hidrojen teknolojisinin kullanım faydalarını ve geleceğini gösteren videolar da müşterilere gösterilerek bu konuda farkındalık artırılacak.
Yakıt dolum süresinin sadece 3 dakika olduğu Mirai, sürüş esnasında hidrojen ve oksijenin reaksiyonu sonucu sadece su buharı salıyor. Böylece çevreye hiç zarar vermiyor ve çevre dostu bir sürüş sağlanıyor. Mirai, hidrojen yakıtlı araçların gelecekte yaygın biçimde kullanılacağının sinyallerini verecek şekilde başarılı bir hızlanma ve sürüş performansına da sahip bulunuyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlarınız Bizim İçin Değerlidir..