Yerli Araç Kullan, TÜRKİYE Kazansın.Vatandaşımız KAZANSIN

Accent, ix35, Elantra ve Santa Fe ile sorunsuzluk ödülü Hyundai'a ait

Türkiye'de de üretim yapan ve son yılların çıkıştaki otomobil markası Hyundai , dünya otomobil imalatçıları sırasında üst sıraları zorlarken sorunsuzluk başta olmak üzere birbirinden farklı ödüllere de sahip oluyor..Özellikle otomotiv endüstrisine


 Koreli Hyundai ödüle doymuyor



yönelik yaptığı çalışmalarla yıllardır adından söz ettiren dünyanın en saygın bağımsız
araştırma kuruluşu J.D. Power, 2015’in “İlk Kalite Değerlendirmesi” raporunu açıkladı.


Hyundai, müşterilerinin bildirimleri doğrultusunda ilk 90 günlük kullanım sonunda ortaya çıkan

problemlerin değerlendirildiği araştırmada geleneği bozmayarak küçük sınıfta Accent Blue ile birinci olurken genel sıralamada da ünlü Alman ve İngiliz lüks markaların ardından dördüncülüğü elde etti.

Başta Amerika olmak üzere tüm dünyanın en saygın araştırma kuruluşlarından biri olan J.D Power, aynı zamanda ix35 modeline de SUV segmentinde en yüksek kalite ödülünü verdi. Hyundai Accent Blue, iki yıl üst üste birinci olurken, Elantra ve Santa Fe modelleri de kendi sınıflarında ikincilik elde etti. 29 yıldır kesintisiz olarak gerçekleştirilen J.D. Power İlk Kalite Değerlendirme Raporu’nda (Initial Quality Study-IQS), ix35 (Tucson) ve Accent Blue sahipleri, diğer markaların küçük SUV ya da küçük sınıf modellerine göre daha az arıza ve problem yaşadığını dile getirdiler.


Müşterilerine her daim kaliteli ve güvenilir otomobiller üretmeyi ilke haline getiren Hyundai, özellikle tüm pazarlarda satış ve satış sonrası hizmetlerinde fark yaratıyor. Hyundai Amerika Başkan Yardımcısı Frank Ferrara, bu önemli ödülle ilgili olarak, “Müşteri memnuniyeti, Hyundai için oldukça önemli bir kavram. Bu sebeple mevcut modellerimizin kalitesinin daha da iyileştirilmesi için sürekli çalışıyoruz. Müşterilerimizin araçları ile mutlu olması bizim için çok önemli ve fakat her yeni modelde daha da kaliteli otomobiller üretmemiz gerekiyor. Ayrıca aldığımız bu ödüller müşterilerimiz ile aramızdaki bağlantının ne denli doğru yolda olduğunu gösteriyor" dedi.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlarınız Bizim İçin Değerlidir..