Yerli Araç Kullan, TÜRKİYE Kazansın.Vatandaşımız KAZANSIN

En Cool MotoGuzzi bir V7 II STONE

İtalyan markasının son 16 yıldır en çok satan modeli geliştrilerek gençlere ve genç kalanlara hitap etmesi sağlandı. 744 cc lik motoruyla 48 beygirlik bir güce sahip olan araç, 189 kilo.İlk kez Köln’de tanıtılan V7'nin yenilenmiş versiyonuV7 II, kendinden önceki modelle 


En çok satan motosiklet modeli Moto Guzzi adına


karşılaştırıldığında net bir dönüşüm ortaya koyuyor. Önceki modelin stilistik kişiliğini muhafaza eden V7 II,geçmişteki MotoGuzzi tasarım diliyle modern dünyanın tasarım öğelerini aynı potada eritiyor.

Stone, Special ve Racerversiyonları ile sürüş konforu bakımından tarzıyla dikkat çeken model, motor sahibi olmak isteyen kadın, erkek ve gençlere hitap ediyor.Versiyonlarının her biri için; Dark Rider, Scrambler, Legend ve Dapper olmak üzere dört farklı kişiselleştirme paketi sunan MotoGuzzi, kullanıcılara özgün bir stil sağlıyor. 


 


Teknoloji, güç aktarımı, ergonomi, emniyet, konstrüksiyon kalitesi, kaplama ve sürüş keyfi bakımından tamamen yeni bir motosiklet olan MotoGuzzi V7 II aksesuar çeşitliliğiyle de farkını ortaya koyuyor. MotoGuzzi, her bir V7 II modelini Dark Rider'dan Scrambler'a, Legend'danDapper'a her bir müşterinin kendi V7'sini oluşturma imkanı da sunuyor.
V7 II STONE
Nero “Ruvido” rosso “Impetuouso”, grigio “Intenso” ve giallo “Denso” olmak üzere farklı renk alternatifleriyle satışa sunulan V7 II Stone’un her bir renk seçeneği saten dokulu olup 70'lerin tipik renk şemalarından esinlenilmiş. Aynalardan amortisörlere, çamurluklardan tekerleklere ve hatta yan panellere kadar temel gövdenin dışındaki bölümler siyah ağırlıklı olup uygulanmış durumda. Bunlara arka aydınlatma gurubunun yanı sıra fren ve debriyaj kolları da dahil. V7 Stone'u önceki modellerden ayıran teknik özellik ise vintage tasarıma sahip hafif alaşım jantlar.


V7 II SPECIAL

"Essetre" adlı grafiklerinden başlayarak ünlü 1975 V750 S3'ten ilham alan V7 versiyonları içinde atasının orijinal ruhuna en çok yaklaşan model. Bu grafik konsepti ile uyumlu olarak V7 II üç parlak renk bazı sunuyor: Ünlü atasının renklerine yeniden dönüş için turuncu çizgili klasik siyah ve metalik kırmızı ve gümüş çizgili açık mavi renkte iki yepyeni seçenek.Her ikisinin deposu üzerinde tarihi kabartma logo yer alırken hafif alaşım jant kanallarıyla direklenen tekerlekler de krom yerine siyah kaplamaya sahip. Bunun yanında yeniden tasarlanan siyah fren ve debriyaj kolları ile yeni arka aydınlatma gurubu da dikkat çekiyor.


V7 II RACER

Limited edition olarak üretilen(gidon çatalındaki plakada belirtilmiştir) V7 II Racer yan panellerde, aynalarda, susturucu braketlerinde ve ayaklık siperlerindeki 22 litrelik krom yakıt deposuyla kontrast oluşturan siyah görünümüyle önceki modellerin donanım ve özelliklerini yarına taşıyor. Numara temasından devam ederek "7" rakımı üstte kalırken arka kaplamalardaise krom kullanılmış. Siyah Tek kişilik sele(ikili sele ve yolcu ayaklıkları opsiyon olarak sunuluyor) ve deponun üzerinisüsleyen MotoGuzzi logosuyla kişiselleştirilen deri kayışla uyması için Alcantra ve Skai kaplı.California Custom'da olduğu gibi ‘MotoGuzzi’ tekerleklerde kırmızıyla işlenmiş durumda. Diğer V7 II modellerinde olduğu gibi yeniden tasarlanan fren ve debriyaj kolları siyah arka aydınlatma grubu dikkat çekiyor. En belirgin tasarım öğesi olarak ise anotlanmış mat siyah ve delinmiş alüminyumun öne çıkıyor. Sadece estetik açısından değil sürüş dinamiklerine de etki eden Bitubo WMY01 amortisörler - 12 kademeli ayar seviyesi ile süspansiyon ayarı yapma imkanı sunuyor.


MOTO GUZZI V7 II
Teknik Özellikler





Hacim
Çap
Hareket mesafesi
Dağıtım
744 cc
80 mm
74 mm
Hafif alaşım itici ve subap iticiler

Maks. Güç
6200 devir/dk'da 48 HP (35 kW)

Maksimum krank mili torku
2800 devir/dk'da 60 Nm

Egzoz sistemi
Çift lambda problu üç yollu katalizör

Soğutma
Çerçeve
Dingil mesafesi
Çeki:
Beşik açısı:
Havalı
ALS çift beşik tübüler kafes, demonte edilebilir elemanlarla.
1449 mm
117 mm
27°50’

Ön süspansiyon
Hareket mesafesi:
Ø 40 mm hidrolik çatallar
130 mm

Arka süspansiyon


Tekerlek hareket mesafesi:
2 yaylı ön yüklemeli ayarlanabilir amortisörlü döküm hafif alaşım kasnak
111 mm (amortisör hareket mesafesi 85 mm) (Stone/Special)
96 mm (amortisör hareket mesafesi 75 mm) (Racer)

Ön fren
Ø 320 mm paslanmaz çelik kayar disk, 4 farklı boyutta karşıt pistonlu Brembo radyal kaliperler

Arka fren
Ø 260 mm paslanmaz çelik disk ve iki pistonlu yüzer kaliper

Ön tekerlek
18" hafif alaşımdan (Stone), telli (Special-Racer)100/90

Arka tekerlek
17" hafif alaşımdan (Stone), telli (Special-Racer)130/80

Sele yüksekliği  
Uzunluk:
Yükseklik:
Minimum zemin boşluğu:
790 mm
2.203 mm
1115 mm
179 mm

Yakıt deposu hacmi
22 litre (4 litre yedek dahil)

Boş ağırlık*
189 kg (Stone) – 190 (Special/Racer)



* Motosiklet tüm çalışma hidrolikleri ve yakıt olmaksızın kullanıma hazırken ki ağırlığı

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlarınız Bizim İçin Değerlidir..