Yerli Araç Kullan, TÜRKİYE Kazansın.Vatandaşımız KAZANSIN

Türk kadını canlı renkler seviyor, cep telefonu kullanıyor ve

 kadın ve motosiklet
Türk kadını telefonla çok konuşuyor

Telefon ve motosikletin bağlantısı şimdi ortaya çıkıyor!

Hindistan’ın dünyaca ünlü motosiklet markası Hero, Türkiye pazarında atağa kalktı. 2 yıldır Türkiye’de satılan marka, bu yılki satış stratejinde kadınları hedef aldı ve Türk kadınları için 2 yeni model üretti. Türk kadını için üretilen renkler turkuaz ve mavi.
Ayrıca Türk kadınları çok cep telefonu ile konuşuyor diyerek yeni modele şarj ünitesi de taktılar ve “Artık doya doya cepten konuşsunlar” dediler.

Yeni Delhi merkezli Hero yönetimi, yeni modellerinin üretimden önce geçtiğimiz yıl satış pazarlama ekibinden Türkiye pazar araştırması istedi. Bunun üzerine ekipten 2 kadın inceleme yapmak amacı ile Türkiye’ye geldi. TÜİK (Türkiye İstatistik Kurumu) verilerinden yola çıkarak Türkiye’deki motosiklet istatistiklerini inceleyerek işe başlayan kadınlar, 15 gün ülkemizde kaldı. Motosiklet kullanan kadınlarla sohbet ettiler bazen de gözlemlerde bulundular. Hintli ekip ülkelerine döndüklerinde raporlarını “Türk kadını canlı renkler seviyor ve çok cep telefonu kullanıyor” diye yazdılar.



Bunu üzerine şirketin Türkiye’ye göndereceği yeni modelleri canlı yeşiller ve turkuaz renklerine boyandı. Rapordaki “Türk kadını çok cep telefonu ile konuşuyor” uyarısına çözümü de Hero Ar-Ge laboratuvarı “Şarj ünitesi takalım da rahat rahat konuşsunlar” diye buldu.

Hero Türkiye temsilcisi Soysal Grup yönetim kurulu üyesi Yusuf Soysal bu konuda şöyle konuştu; “Dünya çapında bir firma olan Hero ile 2014 yılında anlaştık. Pazarda 55 milyonun üzerinde kullanıcıya sahip olan ve yıllık 7 milyon üretimi olan Hero ile anlaşmamızda Türk sürücülerinin talep ettiği, ülke coğrafyasına uyumlu modeller üretmesi şartını da koyduk. Bizim uyarılarımız üzerine 5 yıl garanti ve 72 saatte parça temini’ kampanyası iznini de aldık. 2016 satış hedefimiz 10 bin, 2020 yılı satış hedefimiz 75 bin adet olacak“ dedi.

Orhan 2014 yılında Türkiye'de 3 modelin satışı ile pazara giren Hero’nun, 2016 yılında Türkiye pazarında 10 model ile var olduklarını belirterek “Hero Türk kadının motosiklet merakının artmasını istiyor. Bu nedenle 2 modeli Türkiye'ye için özel ürettiler. Bunların biri Dash VX, diğeri Duet VX. Her ikisi de şehir içi ulaşımına yönelik scooter modeli. Her iki model, sınıfında yüksek hacimli modellerde yer alan özellikleri taşıyor. Tabii ki ikisi de 5 yıl garantili. Ayrıca güvenli duruş için entegre fren, telefon şarj soketi, led aydınlatma, çalınmaya karşı imobilizer, bagaj aydınlatma, kontaktan açılabilir depo kapağı, dijital ekran özelliklerine sahip” derken Dash’ın 4 bin 463 lira, Duet’in ise 4 bin 539 liradan satışa çıktığını söyledi.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlarınız Bizim İçin Değerlidir..