Yerli Araç Kullan, TÜRKİYE Kazansın.Vatandaşımız KAZANSIN

Nissan Sunny ve Almera'nın Takipçisi Pulsar Türkiye'de

Nissan,Türkiye de  uzun zamandır olmadığı segmente Pulsar modeliyle dönüyor.
Nissan'ın efsane modeli Sunny, Türkiye'ye 1984'lerde gelmeye başladı..1995'li yıllarda Sunny, yerini Almera'ya bıraktı..Pulsar, Almanya dahil bir çok Avrupa ülkesinde


 Nissan Pulsar Türkiye de



satılırken Türkiye'ye getirilmiyordu.Haziran ayıyla satışına başlanacağı söylenen otomobilin fiyatı Almanya da 17 990 Euro'dan başlıyor.Türkiye'deki başlangıç fiyatı 
62 100 TL ancak lansman fiyatı ise 59 900 TL olarak belirlenmiş.





Nissan Pulsar Türkiye'de 1.2 litre benzinli ve 1.5 litre dizel motorlarla satışa snulacak..Her iki motor tipinde Visia, Tekna ve N-Tec donanım paketleri bulunuyor.
1200cc lik benzinli motor; 115 beygir güce sahip.


 Nissan Pulsar Türkiye de



Renault -Nissan beraberliklerinin somut dellilerini;  Qashqai - Kadjar,  X-Trail - Koleos ,
 Master- Interstar, Master -NV400 , Kangoo -Kubistar, Trafic - Primastar olarak görmüştük şimdi sıra Megane - Pulsar ikilisinde!

Nissan'ın Avrupa'da satılan modellerinden Leaf,  Evalia , NV 200,  E-NV 200, NV400, NT400 ve NT500 Türkiye'ye getirilmiyor.



1 yorum:

  1. Nissan marka olarak Pulsar'dan çok şey bekliyor fakat bence boşuna bekliyor. Bu tasarım ve kaliteyle Pulsar'ın rakipleri karşısında tutması imkansız. Pulsar, Megane 4 hatchback ile aynı platformu paylaşsada sanıldığı gibi Renault Megane'ın ikizi değil. Farklı mühendis ve tasarımcılar tarafından geliştirildi ve farklı farklı fabrikalarda üretiliyor.

    YanıtlaSil

Yorumlarınız Bizim İçin Değerlidir..