Yerli Araç Kullan, TÜRKİYE Kazansın.Vatandaşımız KAZANSIN

2017 Model Yeni Palio

 2017 model Fiat hatchback Dünya otomobili etiketiyle  yıllar önce yola çıkan Fiat Palio, 2017 yılında da bantlardan inecek.Son haliyle beş yıldır Brezilya'da imal edilen Palio, teknolojiye ayak uydurarak yoluna devam ediyor. Özellikle iç tasarımda havalandırma ve gösterge gibi alanlardadeğişiklikler yapılmış.İç donanım Grand Siena ile aynı.



 kokpit, iç donanım

Versiyonuna göre yükseklik ayarı,radyo kontrol düğmeleri,  USB port girişi, koltuklar için yeni kumaşlar, yeni alaşımlı  jantlar, dış tasarımda yeni renkler, dış ayna, elektrikli arka camlar, alarm, spoyler başlıca yenilik veya değiştirilen unsurlar.

 dış tasarım


Fiat Uno'nun yerine gelen ilk Palio, 1996 yılında üretildi.Güncel Palio, Brezilya ve Arjantin'de imal ediliyor.

 2016 model özel seri Blue Edititon


Araçta, 1.0, 1,4  litre Benzinli ve 1.6 litrelik  dizel motorlar  düz ve otomatik viteslerle buluşturuluyor.Yeni ve günel versiyon 42 410 ile 53 410 Brezilya Reali arasında satılıyor. 
İlk Palio modeli ise 1 litrelik benzin ve alkol (etanol) ile çalışan bir motora sahip Ufak farklılıklarla üretilmeye devam ediliyor.Fiyatı ise 30 040 Real'den başlıyor. Fiat'ın Brezilya da sattığı en ucuz otomobil konumunda!




Fiat Palio'nun yanında Yeni Uno, Mobi, 500, Linea, Grand Siena, Siena, Punto, Bravo, Strada, Toro, Freemont, Idea, (ilk nesil ) Doblo, Avrupa'dan farklı bir Fiorino ve eski bir Ducato 'dan oluşan araçlarla Brezilya pazarında faaliyet gösteriyor Fiat.

 2017 model Fiat hatchback

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlarınız Bizim İçin Değerlidir..