Yerli Araç Kullan, TÜRKİYE Kazansın.Vatandaşımız KAZANSIN

Monster Energy Honda, 2017 Dakar Rallisi'ne Hazır

Motorsiklet ve ralli cephesinden yeni bir haber;
 Milan’ın en prestijli motorsiklet gösterilerinden biri olan EICMA arifesinde,  HRC ve Monster Energy Dakar Ralli’si için güçlerini birleştirdiğini açıkladı!


 efsmne yarış Dakar yaklaşıyor



Joan Barreda liderliğinde kurulan ekipte Michael Metge, Ricky Brabec ve Kevin Benavides gibi isimler yer alıyor.

 Uluslararası medya ve sektörün lider markalarından gelen isimlerin katılımı ile gerçekleştirilen bu etkinlikte takıma güven tam anlamıyla sonsuz. Dünyanın belki de en ünlü ve büyük ralli organizasyonu için yapılan bu atılım ile son şampiyon KTM’nin ünvanını koruması artık oldukça zor.





HRC Genel Müdürü Tetsuhiro Kuwata bu birleşmeyi şu şekilde aktardı “Dakar Projesi için Monster Energy markası ile birlikte çalışacağımız için gerçekten çok mutlu ve gururluyuz. Bu partnerlik bize Dakar Rally’sini kazanmamıza yardımcı olacağına eminiz.”


Dakar rallisi son sekiz yıldır Afrika’nın güvenlik sorunları yüzünden Güney Amerika’nın farklı ve şaşırtıcı topografyasına taşındı. İki hafta içinde üç ayrı ülkede gerçekleşecek ve yaklaşık 9000km sürecek. Yarışlar 2 Ocak’ta start alacak.


 efsmne yarış Dakar yaklaşıyor



Dünyanın en güçlü ve büyük motorsiklet üreticisi ile Monster Energy’nin iş birliği bu sene gücünü Paraguay, Bolivya ve Arjantin'de tüm izleyicilere gösterecek.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlarınız Bizim İçin Değerlidir..