Yerli Araç Kullan, TÜRKİYE Kazansın.Vatandaşımız KAZANSIN

Yeni yılda, Yeni BMC'ler Gelecek

BMC; 2017'de kamuoyunun, sektörün ve meraklıların beklediği yeni modellerini  tanıtacak. BMC Yönetim Kurulu Başkanı Ethem Sancak; Sakarya Karasu'da öncelikli olarak zırhlı araçlar ve ihale kazanılırsa  tank üretiminin olacağı, İzmir fabrikasında ise otobüs, kamyon ve diğer sivil araçların üretiminin süreceğini açıkladı. 


 2017 BMC, new BMC



2017 yılında BMC'nin Transist Fuarı'nda ilk kez sergilediği yeni  otobüs Procity ve kamyonun yollara çıkacağı ayrıca yenilenen Kirpi, Vuran ve  Amazon'un üretimlerinin artması bekleniyor.

Bu arada, her ne kadar yarısı Katar'a ait olsa da BMC'nin, ürettiği araçlara Türkçe isim verebileceğini, mevcut modellerin isimlerininde zaman içinde değişebileceğini düşünüyorum! 


  
Üstteki resimde BMC'nin şu andaki en güncel 5 aracı görünüyor; ön planda askeri araçlar ve geri planda ise Profesyonel ile Yeni Procity.





 BMC'nin en başarılı ve en güvenli aracı olan Kirpi, yeni yüzüyle dikkat çekiyor.Daha önceki fuarlarda tanıtılan Vuran modelide değişeme uğramış. Şu anda Kirpi, Amazon ve Vuran'dan oluşan zırhlı personel taşıyıcı araçlar, genel olarak biribirne benzer bir yüze sahip olmuşlar. Özellikle Kirpi ve Amazon.








Kaynak; http://www.trthaber.com/foto-galeri/bmc-sakarya-karasuda-savunma-sanayi-kenti-insa-edecek/14018/sayfa-1.html
 http://www.aksam.com.tr/guncel/bmcden-dev-savunma-sanayii-hamlesi/haber-577075

9 yorum:

  1. BMC hafif ticari sektöründen ayrılacak gibi görünüyor. Kamyonları da askeri kamyon yapılır büyük ihtimal. Umarım Çekiciyi iptal etmezler sonuçta tank üretseler bile bunu taşıyacak çekiciye ihtiyaçları var :D BMC umarım daha da başarılı olur.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hafif ticari araç sektöründe maalesef şimdilik yoklar ama ilerde belki olur kim bilir? Yeni çekici için 2017 son çeyrek ifade ediliyor.

      Sil
    2. 2017 son çeyrek çok geç :( Hiç çıkmamasından iyidir tabi ki de.

      Sil
  2. Karasu fabrikasında askeri araçlar imal edilmeye başlasa İzmir rahtlayacak o zaman yeni bir Megastar ortaya çıkabilecek gibi!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İzmir'deki fabrika kapatılacak diye biliyordum. İzmirdeki fabrika sadece hafif ticariye yoğunlaşsa çok iyi olurdu. Doblo ve fiorino tarzı hafif ticari üretebilseler keşke:) Çinlilerden yardım da alabilirler aslında.

      Sil
    2. Kapatılmayacakmış. Geçtiğimiz günlerde bu yönde bir açıklama yapıldı. İzmir'de sadece sivil araçların üretimi söz konusu.

      Sil
    3. İnşallah kapatılmaz. Sivil araçlar olmalı bence. Sonuçta BMC'nin özünde sivil araçlar var.

      Sil
  3. hayalimiz bu megastar iyi bir tecrübe idi

    YanıtlaSil
  4. Megastar'ın takipçisi de imal edilir.Ancak ona zaman var sanırım. Önce askeri araçlar, otobüs, tank, motor, kamyon, yerli otomobil.. Sonra diğerleri ve Megastar'ın yerine gelecek olan model.

    YanıtlaSil

Yorumlarınız Bizim İçin Değerlidir..