Yerli Araç Kullan, TÜRKİYE Kazansın.Vatandaşımız KAZANSIN

Citroën’i Dünya Ralli Şampiyonası’nda,Şampiyonlar Temsil Edecek

Yedi kez Monte Carlo Rallisi’ni kazandı, şimdi sekizinci kez zirvede olmak istiyor..
Citroën’in Dünya Ralli Şampiyonası’nda yarışan takımı Citroën Total WRT, 24-27 Ocak tarihleri arasında düzenlenecek olan ve sezonun ilk rallisi olan Monte Carlo Rallisi’ne hazır. Bu rallide Citroën’i kariyerinde altı WRC şampiyonluğu bulunan Sébastien Ogier – Julien Ingrassia ve Esapekka Lappi – Janni Ferm ekipleri temsil edecek.






2019 Dünya Ralli Şampiyonası Monte Carlo Rallisi’yle başlıyor. Monte Carlo’nun asfalt ve karlı etaplarında düzenlenecek rallide takımlar ve pilotlar zorlu koşullarda en iyi puanı almak için çalışacaklar.

Bu yıl, altı kez WRC şampiyonu olan Sébastien Ogier – Julien Ingrassia ve 2018’de elde ettiği sonuçlarla dikkatleri toplayan Esapekka Lappi – Janni Ferm ekipleriyle şampiyonayı takip edecek olan Citroën Total WRT, Monte Carlo Rallisi’nin en iddialı ekiplerinden.


Gelmiş Geçmiş En Yetenekli SUV!Yada en yaşlı SUV veya en deneyimli markaya yılın SUV Ödülü


2018 sezonu başında başlayan ve her yarış öncesinde yayınlanan Little Big Racing by Citroën video serisi bu yıl da devam ediyor. Monte Carlo Rallisi için hazırlanan videoya buradan ulaşabilirsiniz.





Yarış ile ilgili bilinmesi gerekenler
16 özel etaptan oluşan yarışın özel etap uzunluğu 323.83 km.
Yarışta ekipleri ve otomobilleri zorlu virajlar kadar karlı zemin de zorlayacak.
Citroën bu ralliyi 2003, 2004, 2005, 2007, 2008, 2012 ve 2013 yıllarında kazanarak toplamda 7 kez Monte Carlo Rallisi’ni podyumun en üst basamağında bitirdi.


2019 Yerli Otomobil Fiyatları

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlarınız Bizim İçin Değerlidir..