Sayfalar

Piaggio, Vespa, Aprilia, Moto Guzzi ve Motoplex

 Motosiklet tutkunlarının buluşma ve müşteri memnuniyeti odaklı cazibe merkezi olarak geliştirilen Motoplex mağazalarını hayata geçiren Piaggio Grup, yenilikçi mağaza modeli ile dünya genelinde vites yükseltiyor.





 Geleneksel perakende bayi ağı noktasında 3 bin 300 adetlik bir yapıya ulaşan Piaggio Grup, Türkiye’de ilk olarak İstanbul’da açtığı Motoplex konseptinde ise kısa sürede global alanda 500 mağazaya ulaştı. Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan Trend Motosiklet Genel Müdürü Ümit Karaarslan, “Türkiye’nin ilk Motoplex mağazası kısa bir süre önce İstanbul’da açıldı. İstanbul’daki mağazamız motosiklet severlere ve tüm ziyaretçilerine uzun dönemli bağlılık yaratacak bir tecrübe sunuyor. Söz konusu yenilikçi mağaza konsepti, dünya genelinde önemli derecede ivme kazandı” dedi.





Tüm dünya genelinde motosiklet tutkunlarının buluşma ve müşteri memnuniyeti odaklı cazibe merkezi olarak geliştirilen Motoplex mağazalarını hayata geçiren Piaggio Grup, yükselişini sürdürüyor. Türkiye’deki ilk Motoplex mağazasını kısa süre önce gerçekleştirdiği özel bir etkinlikle İstanbul’da açan Piaggio Grup, yeni nesil mağaza modeliyle dünya genelinde daha çok kişiye ulaşmayı hedefliyor. Piaggio Grup Markaları Vespa, Aprilia, Moto Guzzi ve Piaggio için özel olarak geliştirilen ve motosiklet dünyasına yepyeni bir heyecan getirmeye hazırlanan Motoplex dağıtım ağını geliştirmeyi planlayan Piaggio Grup, bu hedef doğrultusunda 2015 yılında başlattığı atılımlara aralıksız devam ediyor. Grubun bu konu kapsamında kademeli olarak uyguladığı plan çerçevesinde coğrafi pazarlamanın optimize edilmesi ve mağazaları ziyaret eden kişi sayısının artırılması hedefleniyor.
Motoplex konsepti ile yüzde 30 satış artışı elde etti!





İki tekerlekli araçlar endüstrisinin en yenilikçi perakende modeli olarak adlandırılan Motoplex konsepti ile satış noktasında yüzde 30 artış elde eden Piaggio Grup, söz konusu konsept ile bayilerin aynı mağaza içinde gruba ait marka ve ürünlerin potansiyelini artırmasına olanak sağlıyor. Bu kapsamda Motoplex mağazalarında Piaggio, Vespa, Aprilia ve Moto Guzzi olmak üzere tüm markaları tek bir çatı altında topluyor. Piaggio Grup, Motoplex konsepti ile müşterilerine iki tekerlekli araçlar dünyasına ilişkin heyecan verici bir genel bakış sunmayı amaçlıyor. Kısa bir süre önce İspanya, Almanya, Malta ve Yunanistan’ın yanı sıra Asya-Pasifik bölgelerinde de yeni Motoplex mağazalarının açılışını gerçekleştiren ve 500’üncü mağazasını hizmete açan Piaggio Grup, mağaza sayısını daha da artırmayı hedefliyor. Yenilikçi Motoplex konsepti kapsamında hem ürün çeşitliliğinde hem de satışlarda önemli derecede artış elde eden Grup, geleneksel mağaza modelinden yeni mağaza konseptine geçiş yapan noktalardaki iki tekerlekli araç satışlarında elde ettiği ivmeyi sürdürmeyi planlıyor.
Zincire, 2019’da yeni mağazalar eklenecek!
Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan Piaggio, Vespa, Aprilia ve Moto Guzzi markalarının Türkiye distribütörü Trend Motosiklet A.Ş.’nin Genel Müdürü Ümit Karaarslan, “Türkiye’deki ilk Motoplex mağazası kısa bir süre önce İstanbul’da açıldı. Mağazamız motosiklet severlere ve tüm ziyaretçilerine uzun dönemli bağlılık yaratacak bir tecrübe sunuyor. Söz konusu yenilikçi mağaza konsepti, dünya genelinde önemli derecede ivme kazandı” diye konuştu.



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlarınız Bizim İçin Değerlidir..