Yerli Araç Kullan, TÜRKİYE Kazansın.Vatandaşımız KAZANSIN

Yeni Mitsubishi Space Star / Attrage / Mirage

Türkiye'de 2019 modeli 115 bin, kampanyalı 110 bin hurda indirimli ise 95 bine satılan Mitsubishi Space Star diğer adıyla Mitsubishi Mirage; 2020 model olarak Tayland'ta gün yüzüne çıkarıldı.





Türkiye'de sedan modeli (Attrage) yle beraber satılan ekonomik olduğu kadar tasarımı çok eleştirilen Space Star, bu makyajla güncel ve yeni Mitsubishi çizgilerine sahip oldu. Her iki modelde






 ( hatchback ve sedan) aynı şekilde makyajlanmasına rağmen hatchback versiyon daha hoş ve çekici görünüyor. Bunda Dynamic Shield olarak adlandırılan X formlu ön ızgara + tampon beraberliğinin katkısı büyük.






LEDler , farlarda artık olmazsa olmazlardan.İç tasarımda elden geçirilen konulardan.Versiyona göre koltuk döşemesi,  7" ekranlı kişiselleştiirilen bilgi - eğlence sistemi dikkat çekiyor.






Yeni Mitsubishi Space Star,  kullanıcı dostu ve şık iç mekanlarla yolcularını karşılıyor. Ön kol destekleri yeni bir tasarım kullanır ve el dokunma bölgeleri yumuşak dokunuşlu bir  kumaşla tamamlanıyor. 





Sayaç paneli ve elektrikli cam kumanda paneli bir karbon deseniyle gelirken üst trim seviyeleri sportif görünümlü bir kumaş / sentetik deri kombinasyonunda döşenmiş, ayrıca ilave bir şıklık dokunuşu vermek için oturma yüzeylerine  dikiş eklenmiş.




1200 cc hacimli benzinle çalışan   üç silindirli motor; 80 beygir ve 106 Nm tork değeri elde ederken 100 kilometre de 5.1 litre yakıt harcıyor.




Tayland Auto Show'da sergilenmesi beklenen yeni Space Star, ülkemizde tek versiyon olarak (2019 imali 1.2 Intense CVT modeli) 115.033 TL Tavsiye Edilen Anahtar Teslim fiyatına , 109.900 TL Tavsiye Edilen Kampanyalı Anahtar Teslim Fiyatına ve 94.900 TL Hurda Teşvikli Fiyatına sahip.








Kaynak; https://www.mitsubishi-motors.co.uk/
https://twitter.com/MitsubishiUK
https://www.mitsubishi-motors.com.tr/

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlarınız Bizim İçin Değerlidir..