Yerli Araç Kullan, TÜRKİYE Kazansın.Vatandaşımız KAZANSIN

Aracınızın Bakımı İçin Otolye.com Üzerinden Ücretsiz Fiyat Teklifi Alabilirsiniz!

Aracınızın kış bakımı geldiyse, hiç düşünmeden Otolye.com'a uğrayın! Oto tamir, yedek parça ya da bakım gibi konularda aracınızın tüm ihtiyaçlarına yanıt verecek Otolye'de farklı firmalardan ücretsiz fiyat teklifi alarak en iyi hizmeti en uygun fiyata alabilirsiniz. Üstelik zamanınız size kalır!
bil



Soğuk, rüzgarlı ve bol yağışlı iklim koşullarının hakim olduğu kış aylarında hem kendi sürüş güvenliğiniz için hem de diğer sürücülerin güvenliği ve araç konforunuz için, aracınızın kış bakımını mutlaka yaptırmalısınız. Özellikle de uzun zamandır genel bakımını yaptıramadığınız bir aracınız varsa, kış aylarında yolculuğa çıkmadan önce aracınızın eksiklerini mutlaka gözden geçirmeniz gerekir. Düzenli olarak yapacağınız araç bakımları sizi yüksek maliyetli bakım masraflarından da kurtarmış olur ve yakıt tüketiminizin gözle görülür miktarda azaldığını görebilirsiniz. Bildiğiniz gibi araçlar ortalama her 10 ayda bir periyodik bakıma girer. Bu bakım dönemi kış aylarına denk gelirse kesinlikle vakit geçirilmeden genel bir bakım da yaptırılmalıdır. Periyodik araç bakımı için oto tamir servisi arayacak vaktiniz yoksa, Türkiyenin en büyük oto sanayi sitesi Otolye.com üzerinden bütçenize en uygun en iyi servisi bulabilirsiniz. Aracınız ile ilgili her ihtiyacınızı giderebileceğiniz Otolye, sadece çok güvendiği yerlerle çalışıyor ve bu firmaları da üretici firmaların ana distribütörlerinden seçiyor. Yedek parça, oto tamir işleri ya da bakım hizmeti... İhtiyacınız olduğu her noktada Otolye'ye girebilir, firmalarla direkt iletişime geçebilir, alacağınız hizmet için fiyat teklifi alabilirsiniz. Böylelikle kapı kapı dolaşmadan en uygun servis ayağınıza gelir.

Aracınız İçin Profesyonel Destek: Oto Bakım Servis

Kış aylarında çoğu sürücünün Renault servis  numarası aradığına, Fiat servis adresi sorduğuna veya Volkswagen servisi için fiyat araştırması yaptığına şahit olmuşsunuzdur. Aracının bakımını yaptırmayan çoğu sürücü bir süre sonra oto tamirin yolunu tutmak zorunda kalır. Orada da hangi güne randevu alabileceğini, aracını en kısa sürede ne zaman teslim edeceklerini bilmediği bir oto tamir servisi ile karşılaşma ihtimali oldukça yüksektir. Ancak bu gibi zorlu durumlarla karşılaşmamak için oto tamir hizmetlerini yerinde ve zamanı geldiğinde kullanmak oldukça önemlidir. Hemen hemen her marka oto tamir servisini kolayca bulabileceğiniz bir hizmet için de Otolye sizin için benzersiz bir fırsat. Binlerce oto servisi ile size geniş bir bakım servisi ağı sunan Otolye.com 'dan, ücretsiz fiyat teklifi alabilir ve dilediğiniz servise aracınızı güvenle emanet edebilirsiniz.






Araç Servis Merkezleri Kış Bakımı İçin Neler Yapıyor?


Araç kış bakımının öncelikli konusu elbette kış lastiğidir. Kış lastiği genelgesi olarak bilinen kurala göre, kış lastiği takma tarihleri kasım ve nisan ayları arası olarak belirlendi ve kullanılması zorunlu hale geldi. Kış lastiği; kar, buzlanma ve yağmur gibi durumlarında aracınızın yol tutuş performansını arttırır. Kış lastiği uygulamasına sadece kış aylarında, kar yağdığında değil; sıcaklığın 7 derecenin altına düştüğü durumlarda da hem can güvenliği hem de araç güvenliği için mutlaka uyulması gerekir. Profesyonel lastik değişimi için hizmet veren oto tamir servisleri, lastik değişiminin ardından rot ve balans ayarı da yapıyor.
Aracınızın motor yağını kontrol ediyor, gerekirse motor yağı ve yağ filtresini değiştiriyorlar.
Radyatördeki suyun donmaması için antifriz oranı kontrol edilmelidir. Antifriz miktarını korumak için ise su yerine, araçlar için üretilen özel sıvıları kullanılmalıdır. Çünkü koyacağınız suyun kireçlenmesi durumunda, su kaçakları olur ve motorda hararet meydana gelir.
Diğer filtrelere göz atıp, gerekiyorsa kirli olan hava filtresini ve polen filtresini değiştiriyorlar.
Sürüş güvenliğiniz için far ayarlarınızı kontrol ediyorlar.
Kış mevsiminde silecekleri oldukça sık kullanırız. Özelliğini yitiren silecekler sürüş güvenliğini tehlikeye sokar. Özelliğini yitirmiş sileceklerin ya da silecek lastiklerinin değişimi de oto tamir tarafından sağlanabiliyor.

Ne Ararsanız Var: Oto Tamir, Bakım Hizmeti, Yedek Parça

Otolye'de aracınızı ve almak istediğiniz hizmeti seçip, tüm hizmet verenleri görürsünüz. Sizden önce hizmet alanların tavsiyelerini inceleyip puanına ve yorumlarına göre en iyi oto tamir servisini seçebilirsiniz. Servislerle birebir görüşüp fiyat teklifi alabilirsiniz. Ve size en uygun teklif veren servisten randevunuzu kolayca alabilirsiniz. Aracınız için merak ettiğiniz ne varsa işin uzmanı olan Otolye.com’dan öğrenebilirsiniz. İşinin ehli tüm oto tamir servislerine ve en kaliteli araç yedek parçalarına, en hesaplı ve en hızlı şekilde ulaşın. Hem paranız hem de vaktiniz yanınıza kar kalsın!


İlk yayın tarihi; 29.12.2019
12/29/2019 05:01:00 ÖS 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlarınız Bizim İçin Değerlidir..