Yerli Araç Kullan, TÜRKİYE Kazansın.Vatandaşımız KAZANSIN

Elektrikli Turizm Aracı; RC

RC 6+1 olarak adlandırılan elektrikli araç,  GolfCarTurkey / Referans otomotiv tarafından Türkiye'de satışa sunuluyor.Elektrikli araç konusunda faaliyetleri olan firmayı, imal ettiği elektrikli faytonlardan hatırlayacaksınız..





MiniK bir Minibüs kıvamında olan aracın tasarımı, bir dönem yollarımızda sıkça gördüğümüz Otokar mamulatı M2000'lere çok benziyor.Tabii ki, bu araç daha küçük ve elektrikli, çizgileri de güncel ve daha modern.






Golfcarturkey.com adresli internet sitesinde birbirinden farklı yapı ve farklı amaçlara yönelik araçlar tanıtılıyor.Bu arabalardan en dikkat çekenlerinden biri, ara ara gündeme gelen eFayton'lar. Diğeri de   RC 6+1.Faytonların yerli olduğunu biliyoruz ancak RC adlı modelin yerli olup olmadığıyla ilgili bir bilgi yok.İnternet sitesinde de göremedim.





Golfcarturkey.com'un Hakkımızda  başlıklı sayfasında,  firma; kendini şu şekilde tanıtıyor;


"  Kuruluş yılı: 1995
Kurucusu olan HALUK ŞAHİN 30 yılı aşkın süredir; otomotiv, turizm, akülü araç sistemleri ile temizlik araç ve ekipmanları sektöründe faaliyet göstermektedir.

1984 Yılından beri temizlik makineleri ve ekipmanları tedariği, yedek parça tedariği ile servis ve bakım hizmetleri konusunda tüm ihtiyaçlara başarıyla cevap verilmektedir.


Yerli Elektrikli Fayton Göreve Hazır


1995 Yılında kurduğu Referans Otomotiv Ltd. Şirketiyle; Dünyaca ünlü SCARAB, MADVAC gibi temizlik makinelerinin Türkiye genel distribütörüdür.






Referans Otomotiv Turizm, Temizlik Hizmetleri Sanayi ve Ticaret Ltd. Şti.nin  diğer faaliyet alanı ise Antik Osmanlı faytonlarını elektrikli olarak imal etmektedir.

Ege bölgesindeki atölyemizde yaklaşık 20 kişilik fayton imalatı yapabilen yetişmiş uzman kadromuz mevcuttur.




Avrupa Topluluğu ülkelerinden; Almanya, İsviçre, Yunanistan, İspanya, İtalya ile Dubai'ye de satışlarımız devam etmektedir.

Pazarlama ve Satış organizasyonlarını sürekli geliştirmekte olan şirketimizin Almanya Dusseldorf'ta distribütörlüğü bulunmaktadır.





Mitolojide önemli yer taşıyan binlerce yıllık geçmişi ve kültürümüzün bir parçası olan FAYTON'u imal ederek hem ürünlerimizi hem de kültürümüzü tüm pazarlara sunmaktır.




Misyonumuz; %100 yerli ve Made in TURKEY olgularını taşıyan. Yüksek kalitedeki ürünlerimizi sunmak ve "Mutlu Müşteri = Türk Ürünü" konsepti ile Dünya pazarına sunmaktır.





Referans Otomotiv olarak, Ülkemiz için hep yeniliklere imza atmak. Yeni ürünlerle pazarı buluşturmak ve Pazar ihtiyaçlarını optimize bir şekilde gidermektir.


Yerli ve Elektrikli Fayton Formula 1 Pisti'ndeydi


Ayrıca Ege bölgesinde imal ettiğimiz, Faytonlarımızla ülkemiz fayton pazarında en üst sıraya erişmek ve fayton ihracatımızla ülkemizin ihracat payında önemli rol oynamaktır. "


Yerli Üretim Elektrikli Araç; REBUS






Kaynak; http://www.golfcarturkey.com/

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlarınız Bizim İçin Değerlidir..