Yerli Araç Kullan, TÜRKİYE Kazansın.Vatandaşımız KAZANSIN

Lüks ve sportifliği birleştiren Yeni Arteon, Volkswagen’in MQB (Modular Transverse Matrix) platformunda üretiliyor

Volkswagen’in avant-garde tasarıma sahip iddialı modeli Arteon güncellenmiş haliyle yollara çıkmaya hazırlanıyor.Volkswagen’in “Gran Turismo” modeli Arteon, yeni verimli motor seçenekleri, akıllı sürüş ve asistan sistemleri ile güncellendi. Model, kapsamlı bir geliştirme sonrasında yüzde 100 dijital kokpiti “Digital Cockpit Pro” ve tamamen yenilenen iç tasarımıyla dikkatleri üzerine çekiyor. 





Bir ürün serisi, iki model: Yenilenen Arteon, fastback ve stationwagon kasa tipinde yeni Shooting Brake versiyonlarıyla önümüzdeki aylarda Avrupa’da satışa sululacak. 






Yeni Arteon’da, TDI ve TSI motor seçeneklerinin yanı sıra yeni bir motor seçeneği daha bulunuyor. Volkswagen, Arteon’da ilk kez kullandığı ve 218 PS güç üreten plug-in hibrit motorlu eHybrid modeliyle performans ve verimliliği bir arada sunuyor. 






Yeni Arteon’da 210 km/s hıza kadar sürüş imkânı sağlayan, yarı otonom sürüş asistanı “Travel Assist” sistemi ilk kez kullanılıyor.

 Daha verimli, enerji dolu ve tam anlamıyla dijital modelin 2020 yılı ikinci yarısında Avrupa’da satışa sunulması planlanıyor. Yeni Arteon, işlevsellik kadar bireysel tasarıma ve yenilikçi teknolojilere değer veren tüm otomobil severler için tasarlanmış.






Lüks ve sportifliğin birleştiği ön tasarım
Yeni Arteon’da ilk planda güncellenen ön profil göze çarpıyor. Bir önceki nesliyle de dikkatleri üzerine toplamayı başaran Arteon'un yenilenmiş tasarımı yine göz alıcı ama çok daha rafine. Ön tarafta keskinleştirilmiş tasarım çizgisi modelin bir yandan şık bir lüks otomobil olduğunu gösterirken, diğer yandan güçlü bir sportif karaktere de sahip olduğunun altını çiziyor. Uzun ve geniş kaputun dikkat çekici tasarıma sahip radyatör paneli ve entegre LED farlarla etkileşimi bu karakteri ortaya koyuyor. Yeni Arteon’da ön farlardan radyatör ızgarası içerisine kadar devam eden LED gündüz sürüş far çizgisi gün ışığında bile dikkat çekmeyi başarıyor.




Karekteristik arka tasarım
Yeni Arteon’un arka tarafında da tasarımın güçlü izleri dikkat çekiyor. Özellikle arka çamurluk üzerinde devam eden omuz çizgisinin güçlü, çarpıcı tasarımı ve yeni LED stop grubu Arteon ile ilk karşılaşıldığında dikkat çekiyor. 

MQB ile gelen avantajlı boyutlar
Yeni Arteon, Volkswagen’in MQB (Modular Transverse Matrix) platformunda ürettiği modeller grubunda yer alıyor. Böylece, 2.840 mm'lik uzun bir aks mesafesi sayesinde kullanım alanı oldukça verimli bir hale getirilmiş. Yeni Arteon, 4.866 mm uzunluğa ve dış aynalar hariç 1.871 mm’lik gövde genişliğine sahip. 






Yeni dijital kokpit 
Yeni Arteon’ın iç mekanında, modelin karakterine uygun olarak yeniden tasarlanmış üst düzey kalite ve fonksiyonellikte bir kokpit ortamı bulunuyor. İçeride tüm yüzeyler, havalandırma çıkışları, gösterge paneli, bilgi-eğlence sistemi ve klima kumandaları da dahil olmak üzere orta konsol ve kapı döşemeleri yeniden tasarlanmış. “Touch slider” ile sezgisel olarak kontrol edilebilen otomatik klima ve dokunmatik tuşlara sahip yeni direksiyon çok daha kolay kullanılan bir teknoloji sunuluyor. Yeni bir özellik daha: “Apple CarPlay” ve “Android Auto” fonksiyonlarının kullanıldığı “App-Connect Wireless” üzerinden uygulamalar artık otomobile kablosuz entegre edilebiliyor. Harman/ Kardon'un 700 watt'lık güçlü ve yüksek kaliteli ses sistemi Yeni Arteon’a özel olarak tasarlanmış. 






Yeni gösterge paneli
Konsolun üst kısmında ve kapı döşemelerinde kullanılan özel dikişlerle uygulanmış yeni suni deri yüzeyler daha rafine ve üst düzey bir tasarım olarak öne çıkıyor. Tercih edilen donanım seviyelerine göre iç mekanın premium kalite algısını daha üst seviyeye çıkaran yeni ahşap veya krom dekor seçenekleri sunuluyor. Klima havalandırma kanalları yeniden tasarlanmış ve otomobile tamamıyla entegre edilmiş. Kapı içindeki dekorların içerisine entegre edilen 30 farklı renge sahip ambiyans aydınlatması da özellikle gece yolculuklarında keyifli bir sürüş deneyimi sunuyor. 






Dijitalleştirilmiş kontroller
Arteon'da dokunmatik yüzeylere sahip yeni nesil çok fonksiyonlu direksiyonun yanı sıra pek çok dokunmatik kontrol ünitesi var. Yarı otonom sürüş asistanı “Travel Assist” aktif edildiğinde sürücünün elinin kapasitif direksiyonda olduğunu algılayan özel yüzeyler sayesinde daha güvenli ve konforlu bir sürüş deneyimi sunuluyor. 

Dokunmatik özelliğe sahip klima kontrolleri Yeni Arteon’da sunulan en önemli geliştirmelerden biri olarak önümüze çıkıyor. Otomatik klima sisteminde istenilen sıcaklık ayarı bir “touch slider” vasıtasıyla sezgisel olarak değiştirebiliyor. Aynı özellik, klimanın havalandırma sistemi için de kullanılıyor.






Yeni Arteon’da yeni nesil dijital gösterge paneli "Digital Cockpit Pro" standart olarak sunuluyor. 10,25 inç'lik ekran yüksek çözünürlükte ve net grafiklere sahip. Sürücü, çok fonksiyonlu direksiyon üzerindeki bir tuş sayesinde üç temel gösterge stili arasında hızlı ve kolay bir şekilde geçiş yapabiliyor.

Şehir içinde sıfır emisyon: Arteon eHybrid
Yeni Arteon’a performans ve verimlilik odaklı yeni bir motor seçeneği ekleniyor. Arteon ürün gamında ilk kez kullanılan plug-in hibrit sürüş sistemine sahip Arteon eHybrid, özellikle elektrikli sürüş menziliyle, günlük kullanımda sıfır emisyonla seyahat deneyimini mümkün kılıyor.





Elektrikli mobilitenin avantajları Arteon eHybrid’te öne çıkıyor. Plug-in hibrit sürüş sistemi, 50 km’ye kadar olan mesafeleri tamamen elektrik motoru üzerinden kat etmek üzere uyarlanmış. Bu nedenle, bataryada yeteri kadar şarj bulunması halinde, eHybrid modeli her zaman E-Mode'da çalışmaya başlıyor. Arteon eHybid şehir elektriği üzerinden şarj edilebilmesinin yanında kendi içten yanmalı motoruyla da uzun seyahatlerde şarj edilerek, şehir içi trafiğe girildiğinde elektrikli motoru sayesinde sıfır emisyon kullanımı sağlıyor.

140 km/s'nin üzerindeki hızlarda, elektrikli motor, verimli TSI motoru destekliyor. Elektrikli motor ve TSI motor arasında sağlanan etkileşim de hem performansı hem de verimliliği artırıyor. Yeni Arteon eHybrid’teki elektrik enerjisi bir yandan tamamen elektrikli sürüş için kullanılabilirken, diğer yandan performansın artırılması amacıyla da kullanılmış oluyor. Elektrikli itiş sistemi ek bir takviye birimi şeklinde görev yaparak kendi dinamiğini eHybrid mod'da ortaya çıkarıyor. 1.4 lt TSI motor 156 PS güç üretiyor. Elektrikli motor ise 115 PS güç üretiyor. Bu iki motorun birlikte çalışması sonucunda, 218 PS'lik etkileyici bir sistem gücü elde ediliyor. Gövde altında arka aksın önüne yerleştirilmiş lityum iyon piller elektrik motoruna enerji sağlıyor. Arteon eHybrid’de, Volkswagen'de hibrit otomobillerde kullanılmak üzere geliştirilmiş 6 ileri DSG şanzıman bulunuyor. 

Yeni TDI ve TSI motor teknolojileri
Arteon’un diğer motor seçenekleri arasında 3 farklı TSI ve 2 farklı TDI teknolojisi de yer alıyor. 1.5 lt hacminde sadece manuel vites ile sunulacak TSI motor 150 PS güç üretirken, 2.0 lt hacmine sahip TSI motorlar ise 190 PS, 280 PS güç seçenekleri ile sunuluyor. 2.0 lt hacminde sunulacak TDI motorlar ise 150 PS ve 200 PS güç üreten seçeneklere sahip. Tüm motorlarda yüksek verimlilik düzeyleri, düşük emisyonlar ve güçlü tork ön plana çıkıyor. 

Yeni sürüş asistan sistemleri
Yeni Arteon’da 210 km/s hıza kadar sürüş imkânı sağlayan, yarı otonom sürüş asistanı “Travel Assist” sistemi ilk kez kullanılıyor. “Travel Assist” özellikle şehir içi trafiğin yoğun olduğu ve yol çalışmalarının bulunduğu bir rotada sürüşü daha güvenli ve daha rahat hale getiriyor. Sezgisel Adaptif Hız Sabitleyici “Predictive ACC”, Travel Assist'in ayrılmaz parçalarından biri olarak öne çıkıyor. Adaptif Hız Sabitleyici otomobilin hız sınırlarına, virajlara ve kavşaklara uygun hız adaptasyonuyla hızlı bir şekilde uyum sağlamasına yardımcı oluyor. Bunun yanı sıra, Şerit Takip Asistanı “Lane Assist”, yaya algılama özelliğine sahip Ön Bölge Asistanı “Front Asist”, yarı otonom sürüş asistanı “Travel Assist”’in diğer bileşenleri olarak dikkat çekiyor. 

Yeni Arteon’un, verimlilik ile performansı bir arada sunan ve 218 Ps güç üreten plug-in hybrid teknolojisine sahip yeni 1.4 lt TSI benzinli motora sahip eHybrid fastback versiyonunun 2021 yılı ikinci yarısında Türkiye yollarında olması planlanıyor. 

117 yorum:

  1. Eleştirip alamayan ile zengin olup alan insanlar farklı bunu biliyorsun dimi? Şunu anlarım eleştiren insanlar eleştirdiği halde gidip alsalar la olum almayın devlete tepki koyun onlarda vergileri indirsin desen anlaşılır bi cümle olur ama seninki hani ekonomi kötü diyenlere ee baksana avmler hep dolu diyen gibi cevap vermişsin. Türkiyede 1 milyondan fazla geliri çok yüksek insan var bu kişiler 300 - 500 bin verip araba alabilir yada 2 yılda bir değiştirebilir. Aynı şey telefonlar içinde geçerli %45 Vergi & Kar payı var. Sen buna tepki verip yinede telefon almıyor musun?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Eleştiren insanlar bal gibi de alıyor kardeşim, benim de değinmek istediğim nokta buydu işte. Senin bu isyankar mesajını da beklediğim gibi 12 kişi artılamış anında ama aynı forumdaki sıfır araç teklifi alanlar konusuna her gün sayısız mesaj atılıyor ne hikmetse. Gerçekten eleştirip almayanları tenzih ediyorum ama eleştirenlerin %80'i bayiye gidip paşalar gibi arabasını alıyor ben onu bunu bilmem. Kimse zaten araba fiyatları çok uygun diye güle oynaya almaya gitmez herkes bir nebze olsun eleştiri barındırır içinde. Kendinizi yırtmayın boşuna yani..

      Sil
  2. Birazdan buraya tonla fiyatlardan şikayet eden yorumlar gelecek, ancak araç yok satacak öyle ki bayiye gittiğinizde sizi sıraya alacaklar.



    Her araba haberinin altında aynısı olmuyor mu?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Eleştirip alamayan ile zengin olup alan insanlar farklı bunu biliyorsun dimi? Şunu anlarım eleştiren insanlar eleştirdiği halde gidip alsalar la olum almayın devlete tepki koyun onlarda vergileri indirsin desen anlaşılır bi cümle olur ama seninki hani ekonomi kötü diyenlere ee baksana avmler hep dolu diyen gibi cevap vermişsin. Türkiyede 1 milyondan fazla geliri çok yüksek insan var bu kişiler 300 - 500 bin verip araba alabilir yada 2 yılda bir değiştirebilir. Aynı şey telefonlar içinde geçerli %45 Vergi & Kar payı var. Sen buna tepki verip yinede telefon almıyor musun?

      Sil
  3. 2017 elegance 1.5 tsı kullanıyorum ve araba gerçekten muhteşem



    ama yeni versiyonun çıkacağı fiyatlara 2017 Q7 alır binerim valla



    tamam on numara arabada 600-700 lükte değil yani

    YanıtlaSil
  4. Arteon sw çok iyiymiş. Gelmez ama Türkiye ye. Gelse de uzaktan bakarız

    YanıtlaSil
  5. A6 avant hayal olduğuna göre hibrit arteon shooting brake gider bana. Ne zaman geliyor, sardırayım bir tane.

    YanıtlaSil
  6. Araba güzel ama bunda emisyon sorunu olabilir vazcaydım almaktan 😃

    YanıtlaSil
  7. tamam eleştiriyoruz vs ama abi adamlar yapıyor bea. o para bu para verilirmi diyoruz değişiklik yok diyoruz ediyoruz ama yok yani wolkswagen bu işi biliyor. Golf aracım vardı sattım cok araç değiştirdim ettim ama bir golf passat vs değil. Araçları öyle bir yapıyorlar ki sade ve herşey olması gerektigi gibi. Golf e 18 yaşındaki biri de binse sırıtmaz 70 yaşindaki biri. Digerleri öyle değil misal leon.

    YanıtlaSil
  8. Ucak ucak yemin ederim super

    YanıtlaSil
  9. Kendi adıma konuşuyorum: Yorum yapmak bile vakit kaybı; alacak param yok , en az 10 yıl daha olacağını da sanmıyorum!

    YanıtlaSil
  10. Scirocco yeniden üretilecek mi VW bey? Yks'ye girecek özel üni garantili gençlerimiz evde bu haberi bekliyor

    YanıtlaSil
  11. Avrupa’nın en çok satılan otomobillerine bakıldığında karşımıza en çok dört model çıkıyor. VW Golf ve Skoda Octavia birçok pazarda ya birinci ya da ilk üç sırada. Renault Clio da artık eskimesine rağmen başarısından bir şey kaybetmemişe benziyor. Bir diğer başarılı modelse Nissan Qashqai. Listeye bakınca yapabileceğimiz br diğer tespit de birçok ülkede milliyetçiliğin ön planda olması.
    Bütün ülkeler kendi markalarına çok daha fazla değer veriyor. Üretim yapmayan ülkelerin ise yakın çevredeki üreticileri tercih ettiği görülüyor. Ayrıca kendi markaları olmasa bile eğer o ülkede bir fabrika varsa yine en çok satanlar arasına giriyorlar. Macaristan’da en çok Suzuki’nin satması buna en iyi örnek. https://www.arabam.com/blog/danisman/avrupada-en-cok-hangi-arabalar-satiliyor/

    YanıtlaSil
  12. hemen almanyaya gitmemiz gerek bizimde

    YanıtlaSil
  13. Tasarımı ve motor seçenekleri çok güzel bence ama maalesef ülkemizde servet dökmemiz lazım. :/

    YanıtlaSil
  14. Bizi kıskanan Almanlar kesin binecekler biz ?

    YanıtlaSil
  15. Her lüks araç konusunda sanki vergi vs olmasa kendine almışken hanıma, kıza ,oğlana birer tane alıcaklarmış gibi konuşanlar yok mu bayılıyorum.

    Kardeşim vergi olmasa da alamıcan olsa da alamıyosun niye kendini yoruyorsun? Sadece bir Almandan İngiliz'den daha çok para ödüyorsun alırken. Alabilen zaten 100 bin de olsa alacak 500 bin de. Adamda para var, nasıl harcıcak başka türlü?

    YanıtlaSil
  16. Dört tane sipariş verdik çoluk çocuk bineriz. Her eve lazım

    YanıtlaSil
  17. Acaba, egzoz çıkışları sahte mi?

    YanıtlaSil
  18. Bizim ülkede boşuna tanıtmasınlar

    3-5 zengin alır almaz

    Onlar da bunu alana kadar audi mercedes bmw alıyor zaten.

    YanıtlaSil
  19. Çok güzel ya. SW versiyonu da harika olmuş

    YanıtlaSil
  20. Avrupalılar için güzel bir araç tabi

    YanıtlaSil
  21. Ne kadar 800.000 mi😀😀😀

    YanıtlaSil
  22. güzel araba olmuş. ama malesef bizim için hayal. ötv kdv vs. olsun resimlere bakmakta güzel :)

    YanıtlaSil
  23. Benim 2015 audide olan özelliklerin bir çoğu bundada var 2020 yeniliği bu mu?

    YanıtlaSil
  24. Gözlerime inanamıyorum Volkswagen klimayı değiştirmiş ?? Dünyanın sonu mu geldi acaba başımıza taş falan yağmasa bari ??

    YanıtlaSil
  25. Güzel araba

    Vergi mağdurları

    Birim parası değersiz olanlar

    Bu ülkede doğmuş olma mağdurları

    Toplamadan fikrimizi söyleyelim

    YanıtlaSil
  26. phaeton bakmıştım bir dönem.. detaylara verilen önemden, motordan, ferdinand piech'in araca yüklediği anlamdan falan etkilendim işte.. eşime gösterdim, ki kendisi G serisi, XC70 falan sever..





    "bu ne ya, bak bak sıkıl" dedi phaeton için.. o gün o defter kapandı ama VW benzer araçlar yapmaktan hiç sıkılmıyor.. tuhaf.

    YanıtlaSil
  27. Volkswagen passata talisman ceketi giydirip ,iç gövdesinde hiç bir değişiklik yapılmayan ismini değiştirip millete 500-550 bin gibi çok yüksek rakamlara satılmaya çalışılan ,fiyatını duyanın mercedes ve bmv ye yönelmesini hiç yadırgayamadığım model.Beğendinmi evet beğendim ama o paraları verirmiyim asla vermemde almamda.

    YanıtlaSil
  28. Premium markaları geçtim. O fiyata çıkmayı falan da geçtim. Bana birisi anlatabilir mi bu şekil bir araç alacaksam neden makyajlı insignia, yeni 508 alıp daha az para vermek varken bu aracı alayım?

    YanıtlaSil
  29. Vw'nin sloganı halk arabası değilmiydi? Vw ne ara Premium bir araç üreticisi oldu? 500 bin fiyat çekip premium mu olunuyor?

    YanıtlaSil
  30. Merso bmw boşuna uğramış yıllarca, bak Vosvos premium oluverdi 500 binle.

    YanıtlaSil
  31. Arteon premium değildir

    işçilik hataları olan araçlar premium olamaz .

    Ayrıca iç mekan birebir Passat olduğu için ciddi maliyet kaygıları ile üretilmiş

    Bu da premium olmadığının kanıtıdır.direksiyon Caddy yok klima polo geyiklerine girmiyorum

    Vw nin tek premium aracı phaeton üretimden kalktı

    Maliyeti yüksekti ve satamadı,

    Vw ne zarar ettirdi zaten dizel skandalından sonra vw yenisi için de BÜTÇE ayıramadı

    YanıtlaSil
  32. A5 ile birebir aynı bile olsa, hatta daha donanımlı bile olsa arteon premium olamaz. VW kalkıp arteon A5 ile yarışır derse A5 de satamaz zaten. Premium araç alacak adam vw bakmaz, eğer a5 bu araç ile aynı ise a5e de bakılmaz. Geçiçekler o işi bir kere. Premium markalar bellidir.

    YanıtlaSil
  33. Bir aracın premium olabilmesi için, markanın da premium olması lazım. Ona bakarsan hyundai genesis arteon dan çok daha iyi. Ama premium değil. O nedenle markalar kendi içlerinde premium markalar yaratma peşinde. Mesela lexus, mesela infiniti.

    YanıtlaSil
  34. Eğer BMW AUDI Mercedes dışında bir araca premium diyeceksek İnsignia Grand Sport'a derim ama Arteona Demem.

    İşçilik hatası dolu premium araba olmaz

    YanıtlaSil
  35. renault dünyanın en iyi arabasını yapsa premium olur mu diye sorarım bende sana?
    premium dediğiniz şey marka değeridir.ha bundan 20 sene sonra vw nin birebir rakibi ford opel honda değil de bmw mercedes audi olur o zaman ancak.
    premium olması markayla alakalı yani modelle değil.mesela golf audi a1 den her konuda üstün olabilir fakat a1 in fiyatına göre doğru orantı yaparsak golfün daha ucuk miktarlar olması lazım ve bu fiyatla a1 satıyor marka.demekki audi müşterisine daha alt segment bir aracı bi üst segmentin parasına satabiliyor ki bu da marka algısından kaynaklı.
    öyle tepe model yapayım a5 le 4 serisiyle aynı fiyata satayım olmuyor anlayacağınız

    YanıtlaSil
  36. Normal bir Volkswagen işte Premium dediğin Audi,bmw,mercedes gibi makarlar

    Volkswagen bunların anca ayakcısı olur

    YanıtlaSil
  37. Arteon önce birleşim noktalarındaki boşlukları azaltsın.aynı grubun ürünü olan bir Audi A4 veya A5'deki işçiliğe bakın premium araç nasıl olur net anlarsınız.

    YanıtlaSil
  38. Bir VW sahibi olarak, hayal kırıklığına uğradığım araba. Hele ki o rakamlara, Allah Muhafaza

    YanıtlaSil
  39. Mercedes, BMW, Audi, Porsche gibi muadilleri varken Arteon'un yüzüne kimse bakmaz

    YanıtlaSil
  40. CLS gerçekten benim de çıktığı günden beri beğendiğim bir otomobil. Artık klasik bir tasarım oldu.


    YanıtlaSil
  41. Shooting brake güzel ama bizde sw arabaları nedense sevmiyorlar


    YanıtlaSil
  42. Makyaj + farla artık 1 milyona alırsınız .d

    YanıtlaSil
  43. RS 6 alamıyormusunuz o zaman size arteon shopting brake R verelim:)

    YanıtlaSil
  44. tasarım genel olarak çok hoş olmuş ama vw takıntısımıdır bilmiyorum şu analog saat güzel duruyordu keşke onu kaldırmasalardı

    YanıtlaSil
  45. Tasarım çok iyi olmuş ben 2.0 motor 200 hp olanında isterim hem spor görünümlü hemde çok şık

    YanıtlaSil
  46. tasarım güzel ama türkiye'ye hangisi gelir acaba.

    YanıtlaSil
  47. 1 milyondan aşşaği olmaz fiyatı boşuna bakmayın zengin değilseniz

    YanıtlaSil
  48. Audiye benzetenler olmuş 😂😂 Audinin çizgileri yetiyor farkı anlamak için. Duruşu bile Audi'nin yanına yaklaşamaz. Her eğimli arka camı Rs7 sanacaksak işimiz var

    YanıtlaSil
  49. Station wagon çok güzel olmuş

    YanıtlaSil
  50. Rs 6 ve Rs 7 kokusu geliyor sanki

    YanıtlaSil
  51. Araç zaten harikaydı iyice bir üst seviyeye çıkmış

    YanıtlaSil
  52. Alacaklar iyi kullananında 43 yıl sonra güzel bir kasa alalım

    YanıtlaSil
  53. Türkiyeye fast back olarak 1.4 hybrid ve 1.5 tsi olan gelir. 2.0 ve sw versiyonu mümkün degil gelmez.

    YanıtlaSil
  54. Passat 700.000 tl ise bunu düşünemiyorum

    YanıtlaSil
  55. Her yeni birşey olduğunda üstüne 100.000 ₺ eklenmiş gibi hissediyorum kaç oldu fiyatı? saymayı bıraktım.

    YanıtlaSil
  56. Shootingbrake versiyonu harika olmuş. İlk kez bir vw tasarımı ile ilgimi çekti


    YanıtlaSil
  57. Güzel ama ne bileyim woswosa gönlüm hiç ısınmadı.


    YanıtlaSil
  58. Motor seçenekleri olsun, tasarım olsun teknoloji olsun vs vs bence bir makyaj operasyonunun baya üzerinde bir çalışma olmuş. Az daha çalışsalar yeni kasa gelecekmiş. 1.4 motor kesin gelir diyorum


    YanıtlaSil
  59. O mavi renk ve jant kombinasyonu 💙 Ben.😍😍


    YanıtlaSil
  60. Türkiyeye geldiği gibi 1,5 TSI alıcam sahibinden deki 2 ci elciler şimdi üstüne oturun 2 katı arttırdığınız arteonlarınızın :)


    YanıtlaSil
  61. Şu kolum kadar vites topuzundan vazgeçemediler tam olarak

    YanıtlaSil
  62. Dokunmatik klima kontrolü aliexpresste yıllardır satılıyordu yan sanayiden çalmış ve ama iyi olmuş golf5 ten beri aynı kontroller bide şu saati kaldırmasalar iyiydi

    YanıtlaSil
  63. 1.5 benzinli ünite ülkemizde iş yapar gerisi fiyat ve vergiden taleb görmez

    YanıtlaSil
  64. Diş tasarım iyi ama iç tasarımdaki değişikler arabanın özgünlüğünü bozmuş gibi biraz.


    YanıtlaSil
  65. Makyajın seri üretimle markaya olan maliyeti 100 tl, bayideki fiyat farkı 100 bin tl....


    YanıtlaSil
  66. Türkiye'ye artık 2.0 TSI araclar gelsin de motor neymiş görelim


    YanıtlaSil
  67. Sw yerine hatcback olsaymis arkasi cok guzel cnku


    YanıtlaSil
  68. Bir milyon TL olur mu ne dersiniz? :d

    YanıtlaSil
  69. VW bir model çıkartıyor vay arkadaş artık 10 yıl aynı model, dikkat etmesen göremeyeceğin farklarla aynı arabayı satıyor.


    YanıtlaSil
  70. Makyaj bunun neresinde?

    YanıtlaSil
  71. Volkswagen tasarım teknolojisini bu aracada yansıtmış ve iç konfor göz önünde bulundurursak yan markaları audi ve porche konforunu iç bölüme yanıtmış ama şu direksiyon gittiya ona çok sevindim bu harika hem passattaki direksiyondan değil önceki Passatla aynı direksiyondu kurtulduk direksiyondan🤞


    YanıtlaSil
  72. Otomobil cok basarili biz de severek kullaniyoruz


    YanıtlaSil
  73. vagon model panamerayı anımsatmış. Çok hoş duruyor ama ülkemizde 600 k nın altında olmayan fiyat etiketiyle geleceği düşünülürse ne kadar alınası orası muamma...


    YanıtlaSil
  74. plug-in ler bi zahmet gelmeli elektrikli çağına geçiyoruz ve elektrik istasyonu altyapımız doğu illerinde pek olmasada batı illerinde bol bol var.

    YanıtlaSil
  75. hibrit gelsin artık.


    YanıtlaSil
  76. arka stoplar, porsce nin arka stoplarına çok benziyor


    YanıtlaSil
  77. Tasarım çok güzel.


    YanıtlaSil
  78. Çıkar 600-700 e çakarlar...


    YanıtlaSil
  79. Araba güzel preminum passat işte benim gözümde. Ben bunun yerine volvo s90 tercih ederdim.

    YanıtlaSil
  80. İc dizaynda cok geri kaldilar. Biktirdilar hep ayni hep ayni.


    YanıtlaSil
  81. araba bu işte sedan arabaları her zaman beğenmişimdir makam aracı resmen yeni kasa ford Mondeo da öyle Mondeo" ya gerçek bir rakip olağanüstü bir rakip hemde güzel kasa olarak da Almanlar bu işi biliyorlar otomotiv sektöründe tekler !


    YanıtlaSil
  82. Arteon bir fark yaratmadi bence.
    Zaten satış rakamları düşük.
    Ilerde üretimden de kalkabilir.
    Passat cc nin yerini alması beklendi.
    Passat segnentinden üst olmasına rağmen
    Içinde hemen hemen aynı unsurların kullanılması, çok fark yaratacak dış konsepte sahip olmaması bence eksi.
    Bu kadar para verilecek sonuçta.
    Bunu almak isteyen Passat tercih ediyor gibi.
    Satış rakamları onu gösteriyor.

    YanıtlaSil
  83. CC nin 1.8 ve ardından 3.6 litre olanını 1 yıl civarı kullandım. Arteonda cc nin devamı varsayıyorum. CC 3.6 dan aldıgım tadı cok az araçtan aldım. vw bu işi gerçekten çok iyi yapıyor. Ama arteon tam bir hayal kırıklıgı. Boyle bi aracın tamamen passattan ayrılması lazımdı ic tasarım olarak. Ayrıca bu aracın motor hakkı minimum 3.0 litre ve twin turbodur. 400 beygir civarı benzinli bir motor lazım. Bu araç uzun yıllar iş yapar. Dizel motor bu araca yakısmıyor. Bir 2.0 litre 260 hp motor asla 3.0 litre atmosferigin yerini tutmaz.


    YanıtlaSil
  84. Zenginin malı fakirin dilini yorarmış. Niye 2.0 tdi ı kaldırdınız yav


    YanıtlaSil
  85. wv olmayan wv olma yolunda...


    YanıtlaSil
  86. Ön farlarda hiç bir değişiklik yok dolayısı ile dış tasarım da passat daki kadar dahi makyaj yapılmamış. İçerde ise orta konsol ve havalandırma kontrol ünitesi güzel olmuş. Motor da BI-TDI 240HP nin kalkmasına üzüldüm ama şaşırmadım a4-a5-a6 da dahi 190Hp varken passat ve arteon un 240Hp olması ilginçti zaten. Ülkemize sadece 1.5 ve 2.0 200Hp gelecektir onlarda sayılı olacaktır ama korkmayın fiyatlar öyle milyon vs olmayacak. Şuan getirmemek için fiyatı yüksek tutuyorlar. Video için teşekkürler. İç kısımlar için daha fazla görsel verirseniz sevinirim.


    YanıtlaSil
  87. Meganın taklidi gibi


    YanıtlaSil
  88. station wagon müthiş görünüyor.

    YanıtlaSil
  89. 800 bine gelir artık

    YanıtlaSil
  90. yer uçağı olmuş bu param olsa alırım hemen

    YanıtlaSil
  91. Skoda superb ezer bunu


    YanıtlaSil
  92. VW harika araçlar yapıyor gerçekten ��

    YanıtlaSil
  93. Şimdi yenilenmiş mi oldu 😂

    YanıtlaSil
  94. Fiyatı çok yüksek değil mi?


    YanıtlaSil
  95. Tasarımı ikisininde çok şık duruyor

    YanıtlaSil
  96. Tüm wv modelleri neredeyse aynı tüm markalarda böyle tamamda 600 bin tl bu araba için çok üstelik hiç birşey sunmazken 😱😒

    YanıtlaSil
  97. G20 tamponuna dönmüş

    YanıtlaSil
  98. Herşeyi aynı değişen bişey yok

    YanıtlaSil
  99. 320 hp gorursek galiba bi 800 900 bin tl olur bu sefer devletimize 3 tane alicaz :D

    YanıtlaSil
  100. Her yeni birşey olduğunda üstüne 100.000 ₺ eklenmiş gibi hissediyorum kaç oldu fiyatı? saymayı bıraktım.

    YanıtlaSil
  101. Olmamış
    Ama
    Sw nu böbrek sattırır

    YanıtlaSil
  102. 2020 Golf te bile artık joystik vites var ama bu kadar şık bir arabada o kadar vites konur mu yaa!?


    YanıtlaSil
  103. Aklımda kalan tek şey kuru kavrama!!! Anlam veremiyorum.


    YanıtlaSil
  104. Yeni station wagon efsane olmuş. Çok şekil duruyor.


    YanıtlaSil
  105. İlk defa bir VW modelini beğendim. Beğendim dediğim station wagon modeli mükemmel olmuş.


    YanıtlaSil
  106. Yandan bakınca arka tarafı scirocco nun kine benziyor

    YanıtlaSil
  107. Üst segmentlerde araba satma konusunda VW'nin nefesi D segmentinde bitiyor. Bu yine iyi bir başarı çünkü çoğu marka D segmentin de bile satış yapamayıp C'de kalıyor.

    VW ne zaman bu segmentin üzerine çıkma denemeleri yaptıysa başarılı olamadı. Touareg var satılmıyor, Phaeton yaptılar satılmadı, CC TR'de iyi satılsa da dünyada satılmadı. Muhtemelen Arteon'un da bir sonraki kasası olmayacak.

    YanıtlaSil
  108. Bence Phaeton'a yazık oldu. Araba gibi arabaydı.

    YanıtlaSil
  109. Şahsen arteon alacağıma BMW Audi Mercedes Premium 3'lüsünden birini seçerdim.

    YanıtlaSil
  110. Bu arada arteon premium falan değil. Volkswagen'in saygı duyduğum ve premium kaliteye sahip otomobilleri Touareg ve Phaeteon'dur. İkisinde de W12 seçenekleri vardı. Ayrıyetten Touareg'in V10 TDI motorla satılmışlığı vardır ki otomobil tarihindeki tek V10 dizel motor

    YanıtlaSil
  111. Bir defa makyaj yer sonra üretimden kaldırılır.Sürekliliğinin olacağını hiç sanmıyorum

    YanıtlaSil
  112. Premium markaları geçtim. O fiyata çıkmayı falan da geçtim. Bana birisi anlatabilir mi bu şekil bir araç alacaksam neden insignia alıp daha az para vermek varken bu aracı alayım?

    YanıtlaSil
  113. O fiyatlara çıkıldığında premium markalar daha ilgi çekici hale geliyor, kaldı ki o fiyatlarda araba alacak kişi aramaya premium markalardan başlıyor.

    Arteon o sebeple ülkemizde çok ilgi görmeüyor

    Araç kötü değil fakat gerçekçi düşünürsek o fiyat aralığında sıkıntı yaşar, alan kişi satmaya kalktığında ayrı bir muamma yaşanır.

    Bence tutunamaz gibi geliyor

    YanıtlaSil

Yorumlarınız Bizim İçin Değerlidir..