Yerli Araç Kullan, TÜRKİYE Kazansın.Vatandaşımız KAZANSIN

Yeni Nesil Rolls-Royce Ghost 2020 Sonbaharında Ortaya Çıkacak

Tanıtım hazırlıkları devam eden Yeni Nesil Ghost Modelinden haber var. Rolls-Royce Ceo ‘su Torsten Müller-Ötvös, yeni aracın tanıtım bilgilendirmesini bir mektup ile duyurdu. Yapılan açıklamada şunlar kaydediliyor;





Yeni Ghost takdimi kuvvetli sorumluluğu da beraberinde taşıyor. İlk Goodwood Ghost olarak 2009 senesinden başlanan Yeni Ghost modelimiz son 116 senelik geçmişin en başarılı model çalışması olmak ile beraber bekleyenleri ile sonbaharda tanışmaya hazır. Büyülü halini  her süreçte10 seneden fazla koruyarak tamamlayan Ghost Yeni Modeli, harikulade başarı olarak tanımlıyorum.

Aracımızı tamamlanmanın son evreleri korona pandemi sürecine denk gelmiştir. 
Bu görünmez düşman dünya için ölümcül inatçı gölge olmuştur. Gerek Rolls-Roye evi Goodwood gerek global olarak herkesin iyi kondisyonda oldugunu bilerek ve gerekli sorumluluklar çerçevesinde çalısmalarımıza motivasyonumuzu hiç düşürmeden devam ederek bu olağanüstü aracımız  tamamlanmıstır. Bu tecrübe bize dayanıklı, devam etmekten yorulmayan tutkusu ile Rolls-Royce ikonik Spirit of Ecstacy sembolünü hatırlattı.





Yeni Ghost yaratılışı bizim için hitap ettigi müşterilerinin son 10 seneden beri istek ve arzularına dikkat ederek tasarlanmış olması demektir. Bizlere Ghost’un hem genişliği hemde cok yönlü karakteri olduğu hatta söförün nadiren kullanılması gerekecek kadar şahsen kullanmayı tercih ettiklerini söylediler. Aynı zamanda arka tarafın minimalistiliginden memnun kaldıklarını, kendi tabirleri ile daha ufak, sade ve az gösterişli anlamı Rolls-Royce sahibi olmaktır olarak nitelendirdiler.

Daha ileriye gidersek, müşterilerimiz daha minimalist tasarımı tercih ettiklerini belirttiler. Bu talep ve bulgular modern akım geliştirme üzerine Rolls-Royce Goodwood, West Sussex Lüks Zeka Unite’sinde büyük yankı uyandırdı. . Bu müşteriler bizlere lüks tüketimde daha sadeleşmeye – bağırmadan sadece fısıltıya eğilim olduğunu gösterdiler. Bu minimalistilige övgü olarak Ghost müşterilerimizin arayışı sade yenilikçi fakat zahmetsiz teknoloji, gerçek ve kusursuz mühendislik ile tasarlandı.

Tabiki dünyada ve Rolls-Royce’da her zaman zenginliği ifade eden,sanat ve büyülenme hissini vermeye ve insan gayreti olmaya devam edecektir. Fakat bizler Rolls-Royce olarak global lüks tüketim pazarında her türlü gelişim ve değişime alarmda olmayı asla bırakmayacağız.

Yeni Ghost yaratılırken değismeyen ve geçmişten gelen tek sey Spirit of Roll-Royce ve şemsiyeler! Bunların dısında hersey tamamen yenidir. Araba musterilerinin istekleri ile beraber tasarım, mühendislik ve tüm el çalısmaları Global Lüks Tüketim ve Mükemmelik imalatımız, Goodwood, West Sussex de gerçekleşmiştir. Şu ana kadar Ghost modeli Rolls-Royce’un en sade ifadesidir. 

Rolls-Royce her zaman  ileriye sürmeye devam edecektir. Sirketimiz bulunduğumuz dönemin getirdiği kısıtlamalardan etkilenmeyecektir. Pozitif olarak ve umudu kaybetmeyerek yarını daha iyi yapmak ve mükemmellik icin calışmaktan vazgeçmeyeceğiz.

Bu motivasyon ile sizleri önümüzdeki bir kaç ay içerisinde Yeni Ghost modelini  deneyimlemeniz için davet ediyoruz. Daha detaylı üretim geçmisi ile ilgili anlar gelecek haftalarda önce 4 dizilik nadir görülen Ghost müşteri tabakasının, yaşam tarzları ve hareketler animasyonları ve muhteşem teknik materyaller ile Rolls-Royce’ un en asil ve en yüce ifadesi olarak nitelendiriyoruz.  Bu bilgilendirici parçalar takipcileri, meyda, ve etkinliklerde takip edilmesi için full digital sahnede toplanacaktır.

Kaynak; Rolls-Royce

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlarınız Bizim İçin Değerlidir..