Yerli Araç Kullan, TÜRKİYE Kazansın.Vatandaşımız KAZANSIN

Gürcistan'a BMC ve Hidromek markalı araçlar

 Türkiye ve Gürcistan arasında ki anlaşma çerçevesinde Gürcistan'a 35 adet  BMC Neocity ve 12 adet Hidromek zırhlı iş makinası teslim edildi.Araçlar dizel motora sahip olup Askeri-Mali İşbirliği Anlaşmalarının bir parçası olarak Gürcistan'a gönderildi.



Türkiye ve Gürcistan Hükümetleri arasında imzalanan Askeri-Mali İşbirliği Anlaşmaları kapsamında; Gürcistan Savunma Bakanlığı ile HİDROMEK Hidrolik Sanayi ve Ticaret A.Ş. arasında imzalanan sözleşmeyle Milli Savunma Bakanlığımızca Gürcistan’a hibe edilen zırhlı iş makinaları ve aparatları ile yine Gürcistan Savunma Bakanlığı ile BMC Otomotiv Sanayi ve 

BMC araçlarında; Cummins'ten Sonra Alman Markalı Motor mu Kullanacak?

Ticaret A.Ş. arasında imzalanan sözleşmeyle Milli Savunma Bakanlığımızca Gürcistan’a hibe edilen 35 BMC Neocity 8,5 M Dizel Otobüs, Gürcistan Savunma Bakanlığına bugün (27 Kasım) Vaziani’de düzenlenen törenle teslim edilmiştir.



Törene Gürcistan’ı temsilen Gürcistan Savunma Bakanı Irakli Garibashvili, Gürcistan Savunma Kuvvetleri Komutanı Tümgeneral Giorgi Matiashvili, Gürcistan Savunma Kuvvetleri Komutanı Yardımcısı Tuğgeneral Irakli Chichinadze,  Gürcistan Savunma Kuvvetleri Strateji Planlama 



Departmanı Başkanı Albay Ioseb Nikoleishvili ile ülkemizi temsilen T.C. Tiflis Büyükelçisi Fatma Ceren Yazgan, Askeri Ataşe Ikmal Albay Burak Altıner, Askeri Ataşelik yetkilileri Deniz Yarbay Fatih Bali, Muhabere Binbaşı Zafer Etik ve Hava Piyade Yüzbaşı Deniz Küçük iştirak etmişlerdir.



Yeni BMC'nin Samsung Bataryalı Elektrikli Aracı




Kaynak; https://www.facebook.com/TCTiflisBE/

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlarınız Bizim İçin Değerlidir..