Yerli Araç Kullan, TÜRKİYE Kazansın.Vatandaşımız KAZANSIN

Yerli otomobil Etox, kaldığı yerden devam mı edecek?

ETOX'u spor otomobil olarak tanıdık, basında, internette, videolarda gördük hatta uluslararası bir dergi de kendine yer buldu.Yaklaşık 2015 yılından beri de pek sesi çıkmıyordu.Belki bir kaç aya kadar da internet sitesi bile yayında değildi!



İnternette gezinirken http://www.etox.com.tr/ adresine bir bakayım derken Etox'un spor ve sedan otomobillerini görünce Etox kaldığı yerden yola devam mı edecek diye şaşırarak  ve hadi bakalım  inşallah diyerek siteyi incelemeye başladım ama!





Sitede dizel ve elektrikli spor ve sedan olmak üzere 3 farklı otomobilin boy boy fotoğrafları var ve hatta sayfanın ortasında  yayınlanan video da bu araçların yanında mini bir otomobil de yer alıyor..Ancak eski tarihli..

Yerli Etox Coupe, 154 000 TL

(Gerçi, çok iyisini düşünsek bile Etox araçlarını tasarım olarak ta yenilenip seri üretime yaklaşmalı..)



Yani, siteye göre ve internette ki haber ve araştırmalarda  bir şeye ulaşamayınca, Etox Yakasında yeni bir şey olmadığının farkına vardık!!!Keşke olsaydı..Zateni pandemi, maliyet, vergi, döviz derken sıradan işletmeler ve herkes zora girdi!




Diğer taraftan GEN gibi üretime hazır ancak TOGG gibi şanslı olmayan bir girişim ve  benzerlerini, başkalarını düşününce...

Yerli Otomobil ETOX Coupe 250 000, Mini ise 74 000 TL



Kaynak; http://www.etox.com.tr/
https://www.youtube.com/watch?v=RGAVoFcKEbg
https://www.youtube.com/c/ErtexDesign

2 yorum:

  1. Togg ile beraber Türkiye de elektrikli otomobil motoru ve bataryası yerli olarak yeterli sayıda üretilmeye başlanır ise Etox ve benzeri markalar daha rahat üretime geçecektir. Tabi ki devletin de destek olması lazım. Sonuçta 2030 dan sonra komple elektrikli araca geçmek isteyen ülkeler olacak. Bu devasa bir pazar demek. Bu pazarı sadece Togg ve Günsel ile doyuramayız.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bu durumda (sadece elektrikli otomobil satılması) ülke pazarı ve ekonomisi için GEN, EVT v.b. girişimler muutaka desteklenmeli..

      Sil

Yorumlarınız Bizim İçin Değerlidir..