Yerli Araç Kullan, TÜRKİYE Kazansın.Vatandaşımız KAZANSIN

Ünlü Japon Firması 2021'e Hazırlanıyor

Uzakdoğu'nun ve dünyanın en önemli başkentlerinden Tokyo'da 2021'de gerçekleştirilmesi beklenen otomobil fuarına, Daihatsu; çok özel araçlar hazırlıyor.Etkinlik öncesi  "eğlenmenin yeni yolları" temasıyla Daihatsu Renkli Köy Karnavalı adını veren markanın sergileyeceği araçlar içinde roadsterler, mini 4x4'ler ve bir çok farklı araba bulunuyor..



Daihatsu Hijet Jumbo Sportza 

Hijet'in uçuk kaçık, sıradışı bir versiyonu olarak karşımıza çıkan araç küçük bir ön cam ile adeta Formula 1 ve 24 saat süren Le Mans yarışlarındaki otomobillere benzeyen yapısıyla hem bir yarış otomobili hem de küçük bir pikap görünümüyle oldukça tuhaf görünüyor.



Standart versiyonda; 5  ileri manuel vites ile 46 beygiri (34 kilowatt) veya dört ileri otomatik  vitesle 52  beygir (39 kW)lik bir motoru buluşturmuş.  Araç; arkadan veya dört tekerlekten çekişli alınabilecek.



Daihatsu Hijet Jumbo Camper .

Arka ve portbagaj üzerinde kamuflaj kaplaması vardır. Önde göze benzeyen dairesel farlarla mutlu bir yüz ve gülen bir ağız görünümüne sahip bir alt bölüm bulunuyor.Aracın çekiş sistemiyle ilgili bilgi yok.Ancak 4x4  seçeneği varsa çok mükemmel bir kamp aracı olacağı kesin!



Daihatsu Copen Spyder

2002 'den beri imal edilen bu şirin üstü açık otomobil, Sportza'da ki gibi küçük bir camla çok daha sportif görünüyor.Ön tasarımıyla eski otomobilleri de hatırlatmıyor değil.



Daihatsu Taft Crossfield 

 Küçük crossover,  arazi koşullarında çok yetenekli görünüyor. Daha yüksek bir sürüş yüksekliği için  kalın ve büyük lastiklere sahip. Entegre vinci, iyi bir yaklaşma açıısı, korumalı farları, portbagajıyla konsantre bir SUV adeta..



Daihatsu Thor Premium

Deniz mavisi ve gümüş rengiyle tavan spoylerinden tamponuna, yan  kaplamaları ve gövdeyle birleşmiş gibi görünen yapısıyla sportif, ekonomik bir minivan olarak dikkat çekiyor.





Kaynak; https://www.daihatsu.com/
https://www.daihatsu.co.jp

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlarınız Bizim İçin Değerlidir..