Yerli Araç Kullan, TÜRKİYE Kazansın.Vatandaşımız KAZANSIN

Yeni Škoda D'CITY

 Skoda, yeni aracını Başkent Prag sınırları içinde yer alan Žižkov'da  tanıttı.. Ve; yeni modelin ilk altısı Savunma Bakanlığı'na gidecek. Dizel motorla çalışan dokuz metrelik Škoda D'CITY, şehir içi ulaşım için en uygun alternatiflerden biri. Geçen yıl Türk otobüs imalatçısı Temsa'nın ana grup PPF tarafından




 yarı hissesinin satın alınmasının ardından , Škoda Ulaştırma şimdi kendisini "toplu taşıma için Avrupa'nın önde gelen raylı ve tekerlekli araç üreticisi" olarak ifade ederken  Škoda D'CITY'nin üstyapı tedarikçisi haliyle  kardeş firma Temsa!


 


"Geniş iç mekana ve konforlu donanıma ek olarak, yolcular araca kolay giriş ve çıkıştan kesinlikle memnun kalacaklar diyen Škoda Electric tekerlekli araçlar satış müdürü Martin Schlosser, hareket kabiliyeti kısıtlı kişiler için otobüste bir rampa da bulunduğunu vurguluyor



Škoda D'CITY, 182 kW çıkışlı Euro 6 emisyon standardına uygun  bir Amerikan Cummins ISBE motoruyla donatılmıştır, Allison otomatik şanzımanla maksimum hız 100 km / s'dir. Aracın yüksekliği 3 metrenin (3,132 mm) biraz üzerinde, 2.400 mm genişliğinde ve 9.536 mm uzunluğundadır. Operatörler sipariş verirken koltuk sayısını 30 ila 36 arasında tercih edebilir. Araçta; klima, geri görüş kamerası veya 32 kW çıkışlı bağımsız ısıtma bulunuyor.



Aracın temel iamali Türkiye'de gerçekleştiriliyor, Pilsen'de otobüs müşterilere uyarlanacak. Ancak Škoda, onu bir Çek aracı olarak sunar. İlk parça şimdi toplu taşıma araçlarına sahip Çek şehirlerinde yapılacak bir tanıtım gezisi için bekliyor. Škoda ayrıca test için seyahat ve tur şirketlerine ödünç verecek.





"Bu yıl teklifimizi dizel otobüslerle önemli ölçüde genişlettik. Böylece müşterilerimizin ekonomik olarak avantajlı ve seyahat için konforlu bir çözüm sunan dizel otobüslere olan ilgisini karşılamış olduk. Artık şehir içi, banliyö, şehirlerarası ve tur taşımacılığı için eksiksiz bir tekerlekli araç portföyü sunuyoruz. Özellikle troleybüslerden (klasik ve parsiyel), elektrikli otobüslerden dizel tahrikli ekonomik otobüslere kadar. Ayrıca müşterilere tüm satış sonrası hizmetleri de sağlıyoruz” diye ekledi Schlosser.



Tanıtılan D'CITY şehir içi otobüsüne ek olarak, Škoda ayrıca öncelikle D'INTERCITY şehirlerarası otobüsünü ve D'COACH tur otobüsünü sunuyor. İkincisi, Savunma Bakanlığı için toplam altı otobüs için iki ihale kazandı. Onları bu yılın sonuna kadar teslim edecek. Ayrıca, Şubat ayında grup , Dopravní podnik hl için 14 adet Škoda E'City elektrikli otobüsünün ilk siparişini tamamladı . Bu, Škoda'nın Türk kardeş şirketi Temsa ile ilgili ihaledeki ilk başarısı oldu.



Kaynak; https://www.skoda.cz/
https://twitter.com/SkodaPlzen
https://www.temsa.com/tr/tr
https://www.ppf.eu/
https://www.ppf.eu/en/our-companies?c=3
https://www.skoda.cz/historie/

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlarınız Bizim İçin Değerlidir..