Yerli Araç Kullan, TÜRKİYE Kazansın.Vatandaşımız KAZANSIN

TransAnatolia Rally Raid'i Suzuki Grand Vitara ile Becce Motorsports’tan Murat Kamil Altun-Tuvana Sayar kazandı...

 Türkiye’nin ilk ve tek, dünyanın ise en büyük ve zorlu yarışlarından biri olan TransAnatolia Rally Raid Kars’ta sona erdi. 11 Eylül Cumartesi Eskişehir’den start alan yarışçılar 14 ilden geçip, 2.300 km yarışarak 18 Eylül’de Kars Kalesi’nde finish’i gördüler.  11-18 Eylül 2021 tarihleri arasında Eskişehir’den,




Kars’a uzanan TransAnatolia Rally Raid macerası 18 Eylül Cumartesi günü Kars Kalesinde gerçekleşen ödül töreniyle sona erdi.



Otomobil sınıfında; Suzuki Grand Vitara ile yarışan Becce Motorsports’tan Murat Kamil Altun-Tuvana Sayar birinciliği kazanırken, Mitsubishi L200 ile Ahmet Tınkır-Ali Günpay ikinci ve Bantboru Offroad Team’den Yalçın Batuhan Korkut-Fırat Şahin de üçüncü sırada finiş gördüler.





SSV sınıfında; birinci CAN-AM Maverick X3 ile yarışan İtalyan Federico Butto-Filippo Ippolito, ikinci Ertan Nacaroğlu-Eray Yanpar ve üçüncü Barbaros Yangın-Ali Osman Kutanoğlu oldular.



Kamyon sınıfında; Mercedes Unimog ile yarışan Ramazan Yılmaz-Onur Sırımoğlu birinciliği elde ederken, Mercedes Unimog ile yarışan Murat Karahan-Mehmet Fürkan Saylam ikinciliği ve Marino Mutti-Mert Özgün de üçüncülüğü kazandılar.


Kaynak; http://www.tosfed.org.tr/

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlarınız Bizim İçin Değerlidir..