Yerli Araç Kullan, TÜRKİYE Kazansın.Vatandaşımız KAZANSIN

BMC; Neoport ve Neocity'le Münih'te, Altuğ ve Amazon ile de İstanbul'daydı

BMC Otomotiv,  geçtiğimiz günlerde SAHA EXPO Savunma, Havacılık ve Uzay Sanayi Fuar'ıyla Almanya’nın Münih kentinde yapılan    23. Uluslararası Havalimanı Ekipmanları, Teknolojisi, Tasarım ve Hizmetleri Fuarı; Inter Airport Europe 2021'e katıldı. İstanbul Atatürk Havalimanı'nda gerçekleştirilen 12. Ulaştırma ve Haberleşme Şurası’na da elektrikli aracıyla katılmıştı.



10 – 13 Kasım 2021  tarihleri arasında İstanbul Fuar Merkezi’nde Türkiye Cumhuriyeti Milli Savunma Bakanlığı, İçişleri Bakanlığı, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı, Ticaret Bakanlığı ve Savunma Sanayi Başkanlığı desteğiyle  düzenlenen SAHA EXPO'da Yeni Nesil Zırhlı Muharebe Aracı ALTUĞ 8x8 ve İnsansız Zırhlı Kara Aracı AMAZON OTTONOM ile katıldı.


 

9-12 Kasım  2021 tarihlerinde  Münih'te  gerçekleştirilen #InterAirportEurope2021 Fuarı’nda Türkiye'nin tek, Avrupa'nın sayılı apron araçlarından NEOPORT ve  NEOCITY 8,5 m VIP modelleriyle yer aldı.

28 Ekim 2021'de  Teknopark İstanbul tarafından düzenlenen Uluğ Bey Teknoloji Ödülleri Yarışmasında BMC Power “Yılın Teknoloji Firması” Büyük Ödülüne layık görülürken 



  Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı tarafından 6-8 Ekim'de de İstanbul Atatürk Havalimanı’nda gerçekleştirilen 12. Ulaştırma ve Haberleşme Şurası’nda elektrikli midibüs NEOCITY (8,5 m) yi sergilemişti.



Kaynak; www.bmc.com.tr
https://twitter.com/bmcpowerresmi
https://twitter.com/BmcOtomotivTR

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlarınız Bizim İçin Değerlidir..