Yerli Araç Kullan, TÜRKİYE Kazansın.Vatandaşımız KAZANSIN

Volkswagen Caddy; güvenlikten 5 yıldız aldı

Volkswagen'in en beğenilen modellerinden ve markanın MQB platformunda ürettiği ilk ticari aracı olan 5.nesil Caddy, Euro NCAP tarafından 5 yıldızla ödüllendirildi. Yeni Caddy, Avrupa’da satışa sunulan otomobillerin tasarım, teknik yapı ve güvenlik performanslarını, yaptığı testlerle titiz biçimde denetleyen ve değerlendiren bağımsız güvenlik kuruluşu Euro NCAP tarafından 5 yıldızla ödüllendirildi. 




Sınıfında Euro NCAP’ten 5 yıldız alan ilk ve tek araç

Volkswagen Ticari Araç markasının en önemli modellerinden biri olan Caddy’nin yeni nesli, yapılan bir dizi güncelleme ve yeniliklerle daha zorlaştırılan ve kapsamlı hale getirilen Euro NCAP testlerinden 5 yıldız alarak, en yüksek puan alan araç grubunda yer almayı başardı. 


Euro NCAP testlerinde 5 yıldız, modellerin çarpışma korumasına yönelik genel performanslarının çok iyi ve çarpışmadan kaçınma sistemlerinin de başarılı olduğu anlamına geliyor. 






Yeni Caddy, Euro NCAP’in zorlu güvenlik testlerinde dikkate değer bir performans göstererek segmentindeki diğer MPV'lerle karşılaştırıldığında, standardı çok daha yükseğe taşıdı. Yeni Caddy, böylece çok daha güvenli hale geldiğini ortaya koymanın yanı sıra çeşitli çarpışma senaryolarında başarılı performans gösteren ve en yüksek puanı alan binek otomobiller grubundaki modellere eşit bir güvenlik sunduğunu da kanıtlamış oldu.


Ayrıntılı Euro NCAP test raporuna göre Yeni Caddy, yapılan değerlendirmelerde ‘Yetişkin Yolcu Koruması’ndan 84 ve ‘Çocuk Yolcu Güvenliği’nde 82 puan alma başarısını gösterdi. Araçta bulunan güvenlik sistemleri alanında yapılan değerlendirmede de, Yeni Caddy yine yüksek puanlar alarak 5 yıldız derecesiyle ödüllendirildi. 


Volkswagen Ticari Araç’ın çok yönlü modeli Yeni Caddy, Volkswagen’in çok sayıda yeni binek araç modelinin de dahil olduğu MQB platformunda üretiliyor. Yeni üretim platformu sayesinde, Yeni Caddy artık çok sayıda aktif – pasif güvenlik sistemini ve rekabetin çok üstünde yeni teknolojileri içinde barındırıyor.


Kaynak; https://www.euroncap.com/en/results/vw/caddy/44208

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlarınız Bizim İçin Değerlidir..