Yerli Araç Kullan, TÜRKİYE Kazansın.Vatandaşımız KAZANSIN

Yerli Elektrikli Traktör, lityum iyon batarya ve hücre bağlantılarında da çalışıyor

 ZY Elektrikli Traktör, elektrikli araçların olmazsa olmazlarından batarya ve batarya  bağlantılı konularda da çalışıyor. Geliştirdiği projelerle Türkiye Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Kurumu TÜBİTAK'tan destek almaya hak kazandı. Dünyanın seri üretime geçecek ilk elektrikli traktörünün tip onay testlerini başarıyla geçtiğini sosyal medya hesaplarından açıklayan yerli firma, farklı alanlarda 39 testi de başarıyla geçti.



" Entegre Yönetim Sistemi (EYS) kapsamında ISO 9001 Kalite Yönetim, ISO 14001 Çevre Sistemi ve 45001 İş Sağlığı ve Güvenliği belgelerimiz ile fabrikamızda denetim sürecini tamamladık. 




" TÜBİTAK'ın yaptığı 1501 Sanayi ArGe Destek Programı 2021 yılı 2. çağrısına yönelik yaptığımız “Elektrikli Araçlarda Lityum İyon Batarya Paketinin Sıvı Daldırma Yöntemi İle

Yerli Elektrikli Traktör, yakında sahnede

 Termal Yönetim Sisteminin Geliştirilmesi” projemiz #TÜBİTAK tarafından desteklenmeye hak kazandı. "



" TÜBİTAK 1501 Sanayi Ar-Ge Destek Programı 2021 yılı 1. Çağrısı’na yönelik yaptığımız “Elektrikli Araçlarda Kullanılacak Batarya Paketlerinde Verimliliği Arttırmak İçin Hücre Bağlantı Yöntemlerinin Geliştirilmesi” projemiz #TÜBİTAK tarafından desteklenmeye hak kazandı. "

Yeni Yerli Motor; eCapra



Kaynak; https://www.zyelektrikli.com/
https://twitter.com/ZYtraktor
https://www.facebook.com/zytraktor

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlarınız Bizim İçin Değerlidir..